Motora benzin yerine dizel yakıt koyma

@Bulkyapanobez kral bi gelişme var mı merak ettim şimdi
Şu anlık bir gelişme yok, en son dün çekici çağırıp eve getirdim o zaman ne kadar ciddi olduğumu anladılar çünkü benzinlikte biraz tartıştık.Aytemiz genel müdürlüğe mağduriyet ile ilgili keyfi bir mail atacağım. Ondan sonra avukatla beraber alabileceğim her şeyin davasını açacağım. Ki öğrendiğim kadarıyla evimden Aytemiz şubesine kadar gittiğim taksi parası bile buna dahil.

Şu anlık bir gelişme yok, en son dün çekici çağırıp eve getirdim o zaman ne kadar ciddi olduğumu anladılar çünkü benzinlikte biraz tartıştık.Aytemiz genel müdürlüğe mağduriyet ile ilgili keyfi bir mail atacağım. Ondan sonra avukatla beraber alabileceğim her şeyin davasını açacağım. Ki öğrendiğim kadarıyla evimden Aytemiz şubesine kadar gittiğim taksi parası bile buna dahil.
Açık hocam hakkınızdır.Ama keşke Shell veya yabancı petrollerden biri olsaydı onlar müşteri memnuniyeti açısından çok önem veriyorlar bu konulara.Ve evet hocam taksi parası,ticari araç olduğu için o çalışamadığınız günlerin parası,motor parası ve manevî tazminat dahil diye biliyorum

Konuyu güncelleyeyim, arabulucu teklifinde her şey dahil 80k teklif ettik bunlafa
Motor kiralam bedeli 10k
Değer kaybı 10k
Motor Tamir ücreti 40k
Manevi tazminat 10k
Buna artı olarak 10% avukat parası 8k
Karşı taraf teklifi kabul etmedi cüzi bir miktar (20k) teklif ettiler :).
Süreci dava yolu ile devam ettiriyoruz dosya açıldı. Avukatın dediğine göre 6 aylık bir süreç içinde sonuçlanır.

Konuyu güncelleyeyim, arabulucu teklifinde her şey dahil 80k teklif ettik bunlafa
Motor kiralam bedeli 10k
Değer kaybı 10k
Motor Tamir ücreti 40k
Manevi tazminat 10k
Süreci dava yolu ile devam ettiriyoruz dosya açıldı. Avukatın dediğine göre 6 aylık bir süreç içinde sonuçlanır.
karşı taraf pompacı mı yoksa petrolün kendisi mi bazen bayiler çalışanların hatasını kendisi ödeyebiliyor insiyatifle

karşı taraf pompacı mı yoksa petrolün kendisi mi bazen bayiler çalışanların hatasını kendisi ödeyebiliyor insiyatifle
Pompacı hocam işin garip kısmı motor üzerinde utts vardı, utts olmasına rağmen nasıl dizel koyuldu hâlâ anlamıyorum .

Motor kiralam bedeli 10k
Değer kaybı 10k
Motor Tamir ücreti 40k
Manevi tazminat 10k
bile bile lades, kendisi kaybeder

Hey allahım adam scootera motorin koymuş.
Hayatinda kac tane dizel scooter görmüş o pompacı acaba. İnsallah alırsın butun masrafini

Hey allahım adam scootera motorin koymuş.
Hayatinda kac tane dizel scooter görmüş o pompacı acaba. İnsallah alırsın butun masrafini
Scooteri geç dizel bir tane motor yok kral
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bile bile lades, kendisi kaybeder
Öyle işte ama süreç benim için uzuyor sorun orda ben paramdan oldum :/

Hayır sistem var, hem depo kapağında hem pompa başında bi rfid çip var. O çip doğrulamazsa yakıt vermez, nasıl motorin koymuş acayip
İşte saçma olan kısım orda başlıyor, pompadaki çip bozuk olsa utts ile vermezdi okuyucuda sorun yok. Okuyucu olmasına rağmen nasıl dizel veriyorlar onu anlamıyorum. Pompayı cipten uzaklaştırınca benzini bile vermiyor normalde

Pompacı hocam işin garip kısmı motor üzerinde utts vardı, utts olmasına rağmen nasıl dizel koyuldu hâlâ anlamıyorum .
Benim bildiğim dizel motor yok. Bunu başarmak için çok çok inanmış olması lazım. Davanın senin lehine sonuçlanacağına eminim de umarım pompacının bunu karşılayabilecek durumu vardır. Sürecin iyice sakız gibi uzayıp seni yormasını istemem.

Benim bildiğim dizel motor yok. Bunu başarmak için çok çok inanmış olması lazım. Davanın senin lehine sonuçlanacağına eminim de umarım pompacının bunu karşılayabilecek durumu vardır. Sürecin iyice sakız gibi uzayıp seni yormasını istemem.
var da ömründe yakıt vermeyi bırak yolda giderken görmemiştir o pompacı

Geri