Yardım Kaliteli Omuz Çantası Önerisi

samuraikek

80+ Silver
Reaksiyon skoru
828
Telefon bölmesi olan fazla da büyük olmayan fermuarları sağlam bir omuz çantası istiyorum telefon cüzdan taşımalık.
Önerileri bekliyorum.

Bende biri deri biri kumaş iki tane çantam var. Deri olan belki daha ciddi şeyler giyiyorsan daha uygun olabilir ama kesinlikle kumaş kadar rahat değil, deri olduğu içine bir şeyler doldurduktan sonra elini atıp seçmesi zor oluyor.

Buna bakabilirsin. Önüme gelen ilk linki attım, en ucuzu bu mu bilmiyorum. Trendyol'dan falan da bakarsın. Fermuarı baya yumuşak, tek elle çok rahat açılıyor. Ben içine telefon, cüzdan, powerbank (ufak), kulak içi kulaklık, anahtar ve birkaç tane A4 kağıdı katlayıp aynı anda koyabiliyorum. Zorlarsam su şisesi de giriyor. Deri olanın da ebatı aynı bu attığım kadar ama cüzdan ve su şisesini koyduktan sonra başka hiçbir şey koyamıyorum.

malzeme kalitesi, fermuar kalitesi güzel, üstündeki yazılar bir süre sonra silinebiliyor ama çanta kaliteli

Dolapta bunu gördüm yıkayıp kullanırım 330 TL'ye geldi

Ekler

• 1000001650.webp
    1000001650.webp
    313.1 KB · Hit: 21
Yıllardır samsonite kullanırım, aktif olarak motorsiklet kullandığım için çantasız çıkmam dışarı. Benimle bütünleşti artık. Motorda yağmur çamur demeden sapasağlam çantaları memnunum

Yıllardır samsonite kullanırım, aktif olarak motorsiklet kullandığım için çantasız çıkmam dışarı. Benimle bütünleşti artık. Motorda yağmur çamur demeden sapasağlam çantaları memnunum
modeli nedir hocam

Bel çantaları bana daha sportif ve şık geliyor. Bu tür omuz çantaları bi tık yaşlı işi gibi geliyor bana.

Bel çantaları bana daha sportif ve şık geliyor. Bu tür omuz çantaları bi tık yaşlı işi gibi geliyor bana.
bel çantası pek rahat gelmiyor yürüyüşte kullanıyorum omuz çantasını

Geri