Bitcoin Ne Zaman Eski Haline Gelir

hahahaha kral xrp için dedim belkide öyle değildir kendi izlenimim öyle oldu çok bilgim yok kripto veya yatırım alanında benim dediğim şeyler çok saçma olabilir şimdiden kusura bakmayın
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bayadır o civarlarda geziyor ya
bayadır dediğin 15gün önce 60k civarıydı

hahahaha kral xrp için dedim belkide öyle değildir kendi izlenimim öyle oldu çok bilgim yok kripto veya yatırım alanında benim dediğim şeyler çok saçma olabilir şimdiden kusura bakmayın

bayadır o civarlarda geziyor ya
Sıkıntı yok bence bilgin yoksa bu işleri çok kurcalama easymoney herkes ister ama sonu genelde hüsran kaç ocak battı bu yüzden

peki yatırım alanında nasıl yatırım yapmam neye yatırım yapmam konusunda tercih yapmayı öğrenebileceğim bir yt sayfası veya kitap var mı kendimi geliştirebileceğim
Yabancı kaynaklara öğrenmek için belli bir bütçe ayırmanı tavsiye edebilirim.

beyler merhaba bitcoin sizce 120k 125k civarına ne zaman gelir var mı bi tahmininiz
savaş bitip borsa boğası olduktan sonra coinlere para gelirse ancak büyük projeler var fakat eski hype ı yok hepimizin bildiği üzere. Çoğu tanıdığım bilinçsiz hareketlerden dolayı evinden arabasından oldu. Altcoinler oynamadan üstlere bir sey olmaz bence önce altlardan cesaret alıp üstlere giriş olmalı.

peki yatırım alanında nasıl yatırım yapmam neye yatırım yapmam konusunda tercih yapmayı öğrenebileceğim bir yt sayfası veya kitap var mı kendimi geliştirebileceğim
kaybetmeden öğrenmen mümkün değil zamanında hektas almıştık bistten çok sağlam dersler edindim su an kolay kolay bana mal yıkamaz kimse. Küçük meblalarla alıştırmaya bak kendini. Okursan da Mert Başaran ya da Zengin Baba Yoksul Baba öneririm ama tecrübe en önemli unsur.

Son düzenleme:
Geri