Oyun Fiyatlarının Çok Pahalı Olması

Reaksiyon skoru
61
Arkadaşlar, son zamanlarda oyunlara para verirken düşünüyorum. Almak istediğim 3 oyun var, bunları uzun süre oynayacağım fakat fiyat 150 dolar. Türkiye’yi geçtim, bence yurt dışında da pahalı. Ne olacak bu oyun fiyatları?

Almak istediğim oyunlar bunlar bana çok rahat 200 Saat yeter

Ekler

• IMG_0896.webp
    IMG_0896.webp
    108.4 KB · Hit: 51
  • IMG_0897.webp
    IMG_0897.webp
    91.5 KB · Hit: 50
Ben genelde indirim bekliyorum. İndirimde bile uyguna geldiği söylenmez. Neredeyse bağımsız yapım alınacak durumda değil eskiden her biri 10 20 TL'ye bir sürü konsept deneyebiliyordum. Zor zamanlar...

Ben genelde indirim bekliyorum. İndirimde bile uyguna geldiği söylenmez. Neredeyse bağımsız yapım alınacak durumda değil eskiden her biri 10 20 TL'ye bir sürü konsept deneyebiliyordum. Zor zamanlar...
Kanka, indirimlerle gene pahalı. Mesela Cyberpunk 700 lira, düşün, indirimli hali bu.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Türkiyede oyun oynamak artık lüks bir hobi olacak
Eskiden en azından almak kolaydı. Ben her ay 5-6 yeni çıkan oyunu alabiliyordum fakat şu anda yeni çıkan bir oyunu almak çok zor. İndirim olsa bile 700-800 TL

ben de çok pahalı olduğunu düşündüğüm için steam hesap satın alıyorum artık. 30 liraya orijinal oynamış oluyorum en azından crackle falan uğraşmadan

ben de çok pahalı olduğunu düşündüğüm için steam hesap satın alıyorum artık. 30 liraya orijinal oynamış oluyorum en azından crackle falan uğraşmadan
Onu ben de kullandım fakat sonra yeni çıkan oyunların hesaplarını bile 100 liraya çıkarttıkları anda bıraktım.

ya o değilde 8 dolarım vardı trade up denedim 4 dolar zarardayım bida dokunmam ama.Oyun almak için biriktiriyodum bide .d

Onu ben de kullandım fakat sonra yeni çıkan oyunların hesaplarını bile 100 liraya çıkarttıkları anda bıraktım.
hocam 2000 yerine 100 daha makul geliyor ve ilk çıktığı anda 100 liralarda oluyor sonradan düşüyor. hemen çıktığıyla oynayayım demedikçe yine 30 lira hatta toplu alınca 15e düşüyor

E-Day'e bir insan niye para verir ki? Oyun hem o kadar güzel değil, hem ilk gün gamepass gelecek. Diğer oyunlar benlik değil no comment. Ayrıca oyunlar çok pahalı değil Türk Lirası değersiz

Blood of Dawnwalker almak istiyorum ama 50 dolar çok saçma herkes bu paralara oyun çıkartmamalı.

E-Day'e bir insan niye para verir ki? Oyun hem o kadar güzel değil, hem ilk gün gamepass gelecek. Diğer oyunlar benlik değil no comment. Ayrıca oyunlar çok pahalı değil Türk Lirası değersiz
O tarz oyunları seviyorum, takım halinde olan oyunlar hoşuma gidiyor. Bence E-Day çok iyi duruyor.

Geri