Burda neden işlemci tam kullanılmıyor

Dobby

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
311
Bildiğiniz gibi donanım arşivi yeni vide attı ama video da kafama bir şey takıldı attığım fotoda darboğaz var deniyor ama işlemci %100 kullanılmıyor bunun sebebi ne belki işlemci %100 kullanılsa darboğaz ortadan kalkacak neden işlemci %100 kullanılmıyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Foto bu

Ekler

• F38FDAC3-74D0-4865-A595-24B6CD5EE0DE.jpeg
    F38FDAC3-74D0-4865-A595-24B6CD5EE0DE.jpeg
    296.2 KB · Hit: 37
İşlemcinin canı istememiş.

Bildiğiniz gibi donanım arşivi yeni vide attı ama video da kafama bir şey takıldı attığım fotoda darboğaz var deniyor ama işlemci %100 kullanılmıyor bunun sebebi ne belki işlemci %100 kullanılsa darboğaz ortadan kalkacak neden işlemci %100 kullanılmıyor

Foto bu
@kandes22 ben zaten kendime yetiği kadar biliyorum sen anlatabilirmisin?

@kandes22 ben zaten kendime yetiği kadar biliyorum sen anlatabilirmisin?

Anlatamam :D

Foto bu

İşlemci yeteri kadar güçlü değil diye darboğaz oluyor zaten.

• Beğen
Reaksiyonlar: ust4
Videoda gerekli bilgiler verilmiş, tam olarak izle anlarsın.
Tam olarak görmedim O kısmı rica etsem tam olarak hangi kısımda olduğunu söyler misin

Anlatamam :D

İşlemci yeteri kadar güçlü değil diye darboğaz oluyor zaten.
İşlemci yeteri kadar güçlü değil üstüne üstlük %100 kullanılmıyor ısınmadan dolayı falan mı ya da bios dan falan bir ayar mı verilmesi gerekiyor

İşlemci yeteri kadar güçlü değil üstüne üstlük %100 kullanılmıyor ısınmadan dolayı falan mı ya da bios dan falan bir ayar mı verilmesi gerekiyor

İşlemciye sormak lazım.

• Hahaha
lütfen izleyin

Ciddi bir soru soruyorum ama gördüğüm kadarıyla forum üyeleri cevaplamaya pek meyilli değil canınız sağolsun

Ondan değil, cevabı yok :D

İşlemci güçsüz diye darboğaz oluyor ama neden %100 değil bilmiyorum.

• Beğen
Ciddi bir soru soruyorum ama gördüğüm kadarıyla forum üyeleri cevaplamaya pek meyilli değil canınız sağolsun
bugün biraz değişiz çünkü şaşkınız r5 3600 4k da rtx 3080 nin altından kalkabiliyormuş

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,491
Üyeler
192,730
Son üye
Zeyx001
Geri