Drop plus vs Corsair hs50

Way_Nat

80+
Reaksiyon skoru
26
Beyler Drop plus gerçekten kaliteli mi hs mi almaliyim 7.1 kullanmıyorum anakart b450 eski kulakligim cloud 2 dip ses sorunu var diye sattım 400 TL param var

Beyler Drop plus gerçekten kaliteli mi hs mi almaliyim 7.1 kullanmıyorum anakart b450 eski kulakligim cloud 2 dip ses sorunu var diye sattım 400 TL param var
400 liraya drop plus'tan iyisi yok, ama cloud 2'de dip ses ilk defa duyuyorum.

Bu arada drop plus alırsan cloud 2 ile karşılaştırdığın bir konu yazar mısın?

400 liraya drop plus'tan iyisi yok, ama cloud 2'de dip ses ilk defa duyuyorum.

Bu arada drop plus alırsan cloud 2 ile karşılaştırdığın bir konu yazar mısın?
tabii ki yazarım dostum cloud 2 cloud core kullandım ses seviyesi dışında beni fazla cezbetedi cloud 2 ler süre geçtikçe ses kartı kaynaklı 7.1 de bariz 70 ses seviyesinin üstünde cızırtı geliyor 7.1 kapalı iken çok çok kisikta olsa geliyor ben cs de suprem valoda Dia 3 um ama yapacak bişey yok eskidi sattım furryx için çok sıkıntısı var diyorlar soldan cızırtı mic gormuyor vs diye sırf wireless diye alaşım var ama korkutuyor

tabii ki yazarım dostum cloud 2 cloud core kullandım ses seviyesi dışında beni fazla cezbetedi cloud 2 ler süre geçtikçe ses kartı kaynaklı 7.1 de bariz 70 ses seviyesinin üstünde cızırtı geliyor 7.1 kapalı iken çok çok kisikta olsa geliyor ben cs de suprem valoda Dia 3 um ama yapacak bişey yok eskidi sattım furryx için çok sıkıntısı var diyorlar soldan cızırtı mic gormuyor vs diye sırf wireless diye alaşım var ama korkutuyor
Fury x'de sıkıntı yok, o gördüğün arızalı gelenler. Wireless dışında da drop plus'tan daha iyi bir kulaklık. Bütçen elverirse o daha iyi olur. @keremcnsz24 kullanıyor o sorularını cevaplayabilir :)

@keremcnsz24 kankam ne diyorsun bu duruma Drop plus icin tam bütçem var cloud 2 eski kulakligim 150 TL de çıkmak zorundayım furryx için sence durum ne
Değer, Drop Plus Cloud II'ye yakın ama ondan kötü.
Eğer onu alırsan düşüş yaşarsın, biraz üzebilir.
Fury X Cloud II'den daha iyi, müzik performansı olsun.
Mikrofonu olsun, wireless olması olsun çok daha iyi.

Değer, Drop Plus Cloud II'ye yakın ama ondan kötü.
Eğer onu alırsan düşüş yaşarsın, biraz üzebilir.
Fury X Cloud II'den daha iyi, müzik performansı olsun.
Mikrofonu olsun, wireless olması olsun çok daha iyi.
Peki dedikleri cızırtı ekstradan kablolusu berbat demeleri için ne diyorsun

Peki dedikleri cızırtı ekstradan kablolusu berbat demeleri için ne diyorsun
Hiçbiri bende yok, ürünleri sorunlu gelmiş olabilir.
50 kişiden 2-3'ü öyle demiş zaten, iyi yorumları unutmayalım.

Cloud 2 yi beğenmediysen Drop plus ı hiç beğenmezsin

Geri