Süleyman ÇAKIR-
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 3,536
Psikolağa git. Burada yapabilecek hiç bir şey yok.
Elhamdürillah müslümanımda benim ölüm korkum azaptan dolayı değil , ölmek işteBak bunun çözümü sadece din. Müslüman isen dini ibadetleri yap. Allah ın farzlarını yerine getiren kişi ölümden korkmaz. Aile kaybetmesine geleceksek bir şey diyemem.
Dostum herhalde beni 16 yaşındaki arkadaşlarınla karışıtırdın 22 yaşındayım ayrıca ortada gülünecek bir şey yok yaniGüldüm.
O açıdan değil. Yani o açıdan ama cehenneme bakma sadece. Hep bizi böyle alıştırdılar. Namaz kılmazsan cehenneme gidersin diye. Halbuki şöyle deseler küçüklükte namaz kılarsan cennete gidersin. İyi bir insan ise dini anlamda ölümden korkmazsın aksine tabiri caizse Allah ın seni yanına almasını dilersin.Elhamdürillah müslümanımda benim ölüm korkum azaptan dolayı değil , ölmek iştedüşünüyorumda dünyada olmamak çok korkunç bir şey.
Gülünecek bir şey var.Dostum herhalde beni 16 yaşındaki arkadaşlarınla karışıtırdın 22 yaşındayım ayrıca ortada gülünecek bir şey yok yani
Ama istersen pskoloğa git bir şekilde
Hocam haberiniz olsun bazen bir psikopat ile normal insanlardan daha cana yakın her okulda ortalama 2 adet var bence az bir sayı deil ayrıca siz şuan psikopat birisini dişleriniz tedaviden vazgeçeceksin ayrıca psikopat düşündüğümüz kişiler deil ler hatta insanlara zarar vermekten bile korkarlar sizin gördüğünüz gözü daha da kara olanlar@Lelouch vi Britannia! al sana bi psikopat daha.
normal
Dini anlamda namaz kılmamam dışında korku yoktaO açıdan değil. Yani o açıdan ama cehenneme bakma sadece. Hep bizi böyle alıştırdılar. Namaz kılmazsan cehenneme gidersin diye. Halbuki şöyle deseler küçüklükte namaz kılarsan cennete gidersin. İyi bir insan ise dini anlamda ölümden korkmazsın aksine tabiri caizse Allah ın seni yanına almasını dilersin.