Nasıl Kilo Verebilirim?

Kardeşim yaşın ne olursa olsun kilon boyuna göre ideal. Yaşla alakası fazla yok. Gelişmişlikle alakası var. Spor yap kâfi.
Anladım hergün yürüsem ne olur?

Güzel olur. Kalbin damarların dolaşımın iyileşir. Bacakların, sırtın, göğsün, belin gelişme çağında olduğu için bunların çalışması, hareket lazım. Saatlerce PC başında oturma belin ileride sıkıntılar yaşar.

Yürümeye falan gerek yok; al bir bisiklet, her gün birkaç km yol yapsan uzun vadede sağlam kilo verirsin. Ayrıca kasları da geliştirir.

Yürümeye falan gerek yok; al bir bisiklet, her gün birkaç km yol yapsan uzun vadede sağlam kilo verirsin. Ayrıca kasları da geliştirir.
Nasıl gerek yok ya yürümek bisikletten daha fazla kilo verdirir benim bildiğim

5 ile 10 kilo versen rahatlayacaksın. Fitness yerleri açıksa hijyenine dikkat ederek gidebilirsin.

Ekmek, çikolata, cips, kola gibi ürünlerden uzak durursanız her şeyin üstesinden gelirsin. Bunlara yemekte hayır diyemiyorsan sık boğaz etmelisin kendini.

herkese merhabalar kilom 85 yaşım 15 nasıl kilo verebilirim yardımcı olabilirseniz sevinirim göbeğimde var.
Her gün kahvaltıdan önce 1 saat yürüyüş ya da 30 dakika hafif tempo koşu yap. Her haftada 1, bunu arttırarak devam et.

Ben 160 boy 60 kiloyum. Benimki daha kötü

190 a 85çok anormal gelmedi bana. 15 yaşındasın bence fazla kasma ergenlikte anlık kilo alma vermeler olur akılına bırakmalısın bence

Geri