Türkiye'de olan suriyeliler

Arap ırkçısıyım ve araplardan nefret ediyorum yaş fark etmeksinin hepsinin gereksiz insanlar olduğunu düşünüyorum (istisnalar var tabii ki)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Valla ben orda olup olmama bakmam bulur saldırır, döverdim hiç acımazdım hocam siz hiç umursamamışsınız nerdeyse
Çok saçma bir görüş.
Ben ülkemde yabancıların olmasından ne kadar hoşnut olmasamda ırkçılık tam bir ilkellik.

Arap ırkçısıyım ve araplardan nefret ediyorum yaş fark etmeksinin hepsinin gereksiz insanlar olduğunu düşünüyorum (istisnalar var tabii ki)

Valla ben orda olup olmama bakmam bulur saldırır, döverdim hiç acımazdım hocam siz hiç umursamamışsınız nerdeyse
Irkçı ol faşist ol ama ben müslümanım diye ortalıkta gezemessin.
Unutmayalım peygamber efendimiz sav'da araptı

Her ay beleş para aldıkları için.
Sırf buna mesaj yazmak için üye olup giriş yaptım. Hiçbir şekilde para almadım

Hocam Türkiye den neden gitsinler ki RTE onlara beleş para akıtıyor. Ayrıca onlarda insanlık olsa ülkemize adam gibi davranırlar.
Suriyeliyim hiç para almadım, 17 yaşındayım ve çalışıyorum hiç kimseye zararım yok neden her yerde dışlanıyorum benim suçum ne?

Suriyeliyim hiç para almadım, 15 yaşındayım ve çalışıyorum hiç kimseye zararım yok neden her yerde dışlanıyorum benim suçum ne?
Okulda da Suriyeli olduğumu söylemiyorum, gerçekten çok kötü bir düşünceye sahip üyeler var aranızda. Ne acılar çektim bilemezsiniz. Bu mesaja 20 reaksiyon gelirse hayatımı bir konu ile anlatacağım.

Suriyeliyim hiç para almadım, 15 yaşındayım ve çalışıyorum hiç kimseye zararım yok neden her yerde dışlanıyorum benim suçum ne?

Okulda da Suriyeli olduğumu söylemiyorum, gerçekten çok kötü bir düşünceye sahip üyeler var aranızda. Ne acılar çektim bilemezsiniz. Bu mesaja 20 reaksiyon gelirse hayatımı bir konu ile anlatacağım.
Aferin sana.

Arap toplumundan ne bekliyorsun ki? Bunlar sadece bizim ülkede değiller, avrupa'da da böyleler. Bir de müslümanlar ya, tam oturuyor hükümet'in isteklerine.
Dinimizi sömürmeyi bu kadar hak etmiyorlar. Hatta asla hak etmiyorlar. İslam dini bile ilk bunlar temizlensin diye bunlara indi. Asla düzelmiyor Arap toplumu. Yeter artık Araplar! :mad:

Çok saçma bir görüş.
Ben ülkemde yabancıların olmasından ne kadar hoşnut olmasamda ırkçılık tam bir ilkellik.
Her hangi bir ırka nefret duyan kişi ırkçı oluyor diye biliyordum demek ki yanlış biliyormuşum
Yani ben sadece araplardan nefret eden biri mi oluyorum?

Herkesi suçlayamazsın. Bir Türk, almanyada bir kıza tecavüz etse, ve bir Alman bütün türkülere küfür etse hoşunuza gider mi?
Sen kendini Türk kabul etmişsen, kanın nereden olursa olsun. Biz sana neden ırkçılık yapalım? Elbette düzgün ve temiz insanları biz de seviyoruz.

Sen kendini Türk kabul etmişsen, kanın nereden olursa olsun. Biz sana neden ırkçılık yapalım? Elbette düzgün ve temiz insanları biz de seviyoruz.
Ya hergün bu forumda suriyelilere küfür edene denk geliyorum, gerçekten çok acı bir durum. Benim suçum ne? Beni hiç tanımıyorsunuz nasıl bana küfür edersiniz ya.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,165
Üyeler
192,907
Son üye
Günay Deniz
Geri