stereohearts
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 3
- Reaksiyon skoru
- 16,582
Ben gerçek joker değilsem tüm dünya alem beni silsinBengenelkurmaycumhurbaşkanıbaşbakanınızım
Ben gerçek joker değilsem tüm dünya alem beni silsinBengenelkurmaycumhurbaşkanıbaşbakanınızım
ailene söyle yaptıkları çoğu şey haram kredi çekmekten tut başkasının arkasından söylenmeye kadar 1 haram daha eklenirse pek bir şey olmaz bu arada haram değil ama caiz de değil yine de ben olsam böyle söylerdim umarım ikna edebilirsin aileniSoru başlıkta ayrıntılı bir şekilde ciddi cevap veriniz lütfen. Ayrıntılı cevap istiyorum.
Alın teri yok?????Bence haram alın teri yok ama ne olduğu tam belli değil belkide haramdır Bana göre haramdır hiç yapmadım yapamiyacağım
Allah bilir.müslüman bir ülkede diyanet işleri baskanın maaşını bilen varmı ?
kripto elle tutulabilir bir şey değil diyorlar :/Altına yatırmak neye göre caiz o zaman kriptoya yatırmakta caiz neticede kripto alıyorsun değer kaybedip yükselir aynı altın mantığı![]()
Kredi çekmek haram değil, faiz haram.ailene söyle yaptıkları çoğu şey haram kredi çekmekten tut başkasının arkasından söylenmeye kadar 1 haram daha eklenirse pek bir şey olmaz bu arada haram değil ama caiz de değil yine de ben olsam böyle söylerdim umarım ikna edebilirsin aileni
faizsiz kredi mi var doğru düzgün anla işte krediden faizi kastettiğimiKredi çekmek haram değil, faiz haram.
10 bin lira kredi alıp 10 bin lira geri ödemeli krediler var.faizsiz kredi mi var doğru düzgün anla işte krediden faizi kastettiğimi
tamam fazla uzattık konuyu biz anlaşamadık ben krediden faizi kastediyorum diyorum sen faizsiz kredi örneği veriyorsun hadi hayırlı geceler kardeşim10 bin lira kredi alıp 10 bin lira geri ödemeli krediler var.
Kredi dediğinde genelini kapsıyor, hatırlatırım.tamam fazla uzattık konuyu biz anlaşamadık ben krediden faizi kastediyorum diyorum sen faizsiz kredi örneği veriyorsun hadi hayırlı geceler kardeşim