Çözüldü✓ 27 inch 2k veya 1080p monitör önerisi

3k'ya msı 144hz 1ms satıyorum hocam düşünürseniz ilanıma bakabilrisiniz.

ek olarak ekran kartınız için 1080p ideal.

buna da bakılabilir
G5 serisinin ghosting ve ışık sızması konusunda sıkıntılı olduğunu duymuştum. Fiyatı konusunda daha hesaplı msidan orasıda var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

LG-GL83A-B içerisinde GL850B'de bulunan panel var tek eksisi arkasında USB girişi olmaması
4700 civarında fiyatı bütçemi biraz aşıyor hocam.

G5 serisinin ghosting ve ışık sızması konusunda sıkıntılı olduğunu duymuştum. Fiyatı konusunda daha hesaplı msidan orasıda var.

evet maalesef va panellerin genel sorunu

bence 27 inç olacaksa 2 k olması daha güzel olur
1080 p ise 24 inç ideal
o yüzden bütçeniz de varken 2 k 27 inç almanızı öneririm bidaha monitör derdiniz olmaz

bence 27 inç olacaksa 2 k olması daha güzel olur
1080 p ise 24 inç ideal
o yüzden bütçeniz de varken 2 k 27 inç almanızı öneririm bidaha monitör derdiniz olmaz
Aslında bende öyle düşünüyorum ama rtx 3060 ekran kartı beni biraz korkutuyor. Oyunlarda 60 fps altına düştükten sonra 2k benim için zulüm olacak.

Vay anasını kusura bakma hocam daha alalı 1 yıl olmadı 2.9k ya almıştım

Aslında bende öyle düşünüyorum ama rtx 3060 ekran kartı beni biraz korkutuyor. Oyunlarda 60 fps altına düştükten sonra 2k benim için zulüm olacak.
3060 ile 2k monitör kullanmaktayım naçizane fikrim oyunlarda Dlss olduğu ve bu teknoloji geliştiği sürece 2k ayarlarda medium ayarlardan fazla düşürmek olmaz

bende 2k monitör rtx3060 var hiç sıkıntı yaşamıyorum

mimari çizim ve tasarım yapıyorsanız flat(düz) ekran almanızı öneririm

Lg nin amazondaki 4binlik modeli al geç. Bu hafta geldi benimki çok memnunum.

Geri