10k ya apu aldığımız günlere geldikAmd 5600g almayı düşünüyorum ama bazı kişiler amd kötü max 2 sene kullanırsın Intel al falan diyorlar ne yapmaliyim
Ne almamı onerirsin bı sistem var mi10k ya apu aldığımız günlere geldik
Amd kötüdür diyen intel fanboyudur.Ama ben bir şeyler kovalamaya çalışırdım 10kya apu almazdım herhalde
3070 bile takarsın o işlemciye. Bütçene kalmışBelki takarım takarsam ne takmaliyim
Peki 10k ya monitör dahil onerdigin sistem var mi3070 bile takarsın o işlemciye. Bütçene kalmış
Ben Donanım Arşivinin v4.5 sistemini aldım. Eğer ki özelliklerine bakmak isterseniz altta renkli şekilde yazıyor fakat ben yine de ayrıntılı olarak bakmak istersiniz diye link bırakıyorum.Uzun süre kullanacagim için kesin bir şey almak istiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Evet böyle düşünüyorum aldığın sistemi atabilir misin
Şimdi bir sistem paylaştılar bak gaming gende 7kya bi de monitor ekipman alırdımNe almamı onerirsin bı sistem var mi
Apu bir sistemde 2k kullanmanızı önermem benim tercihim FHD yani 1920x1080 bir monitör kullanın.Birde son olarak 2k 144hz monitör önerebilir misiniz
FPS konusunda etkileyebilir diye dedim. Benden daha bilgili kişiler vardır onların cevaplarına göre hareket etmeni daha çok öneririm.Apu bir sistemde 2k kullanmanızı önermem benim tercihim FHD yani 1920x1080 bir monitör kullanın.
Bende bunu almayı düşünüyorum ama 5000 TL ye alamıyorum suanBen Donanım Arşivinin v4.5 sistemini aldım. Eğer ki özelliklerine bakmak isterseniz altta renkli şekilde yazıyor fakat ben yine de ayrıntılı olarak bakmak istersiniz diye link bırakıyorum.
![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Hocam şuan 1650 sistem var onunla birlikte 2.5a 144 monitör alsanız 9.5 yapar
Ayrı ayrı toplayınca 8k gibi bir fiyattı ben çıktıktan bir gün sonra gittim 6000 liraya aldımBende bunu almayı düşünüyorum ama 5000 TL ye alamıyorum suan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Link atabilir misinHocam şuan 1650 sistem var onunla birlikte 2.5a 144 monitör alsanız 9.5 yapar
monitör dahil isePeki 10k ya monitör dahil onerdigin sistem var mi