❌İndirim Bitti! PowerColor Red Devil RX 6700 XT - 7.999 TL

kartın kutusunda ve içindeki poşette 0 bandrol bandı olur, ekran kartının üstünde jelatinler olur, kutunun arkasında seri no ile garantisine bakarsın
Eyvallah kardeşim dikkat edeceğim bunlara satıcı biraz kolpa gibi duruyor 2.el satışları filan yapıyormuş

Eyvallah kardeşim dikkat edeceğim bunlara satıcı biraz kolpa gibi duruyor 2.el satışları filan yapıyormuş
youtube'dan rx6700xt red devil kutu açılış videolarını izle markadan markaya değişebiliyor jelatinler bandrol bantları vs

Ben dün ilana 5k ya koydum garantisinin bitmesine 4 ay kaldı.

youtube'dan rx6700xt red devil kutu açılış videolarını izle markadan markaya değişebiliyor jelatinler bandrol bantları vs
Tamam bakacam kardeşim sorun olsun istemiyorum millet 2.eli sıfır diye kitlemesin bize

Bu arada ürün tekrar stoka geldi 2 tane beyler almayı düşünen varsa baksın

Satıcıya garanti durumunu sordum aldığım cevap : Sıfır 2 yıl Türkiye garantili ithalatçı garantili. Bizim ithal ettiğimiz ürün.

Ne diyorsunuz beyler ?

Güzel ürün satıcı amazon değil ama bilmiyorum artık. Wattman hatası yoksa tercih edilebilir
hocam siz yazınca farkettim, bi once 550xt vardı, ve arada ekran gider geldigindede bu wattmanı yazardı, derdim bende windowsta veya hdd de sıkıntı var, bunu biliyorsan az acıklarmısın, bari bi daha yanılmayız

Hocam ürün ve garanti için soru sordum satıcıya cevap : Sıfır 2 yıl Türkiye garantili ithalatçı garantili. Bizim ithal ettiğimiz ürün.

hocam siz yazınca farkettim, bi once 550xt vardı, ve arada ekran gider geldigindede bu wattmanı yazardı, derdim bende windowsta veya hdd de sıkıntı var, bunu biliyorsan az acıklarmısın, bari bi daha yanılmayız
Bende alttan girdim üstten çıktım ama düzeltememiştim.Uzun zaman oldu haliyle bir daha ihtiyaç olmayınca da araştırmadım ,web e bakmak lazım açıkcası başka bir fikrim yok.

Alıpta kontrol eden var mı arkadaşlar? Almayı düşünüyorum bende.

Geri