theAhm3t
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,301
bedavadan biraz pahalı geldiGeçen ay 49TL mi ne ödedim de zam geldi yeni
bedavadan biraz pahalı geldiGeçen ay 49TL mi ne ödedim de zam geldi yeni
zam geldi diye direkt düşmanlık besleyenler vardı milleniye geçceklerdi ondan bahsediyorumEvet zam geldi fakat tekrar gelmeyecek anlamına gelmez netspeed için![]()
Sozleşmeliyim tt de kapatıcam ben D:Millenicom'a şu an 75lik pakete 170 lira ödüyorum. Geçen yıl taahhüt yaptırmıştım. 3 ay sonra bitecek bakalım napıcazTaahhütsüz paketlerin fiyatlarına aldanmayın yıl içinde tüm firmalar böyle zamlar yapıyor. Bulabilirseniz taahhütlü alıp geçin.
kendi internet üzerinde 160tl gösteriyorAz önce fatura bilgim geldi ve 35 MBPS kullandığım paket tam 270 TL olmuş. Birazdan faturayı ödeyip E devlet üzerinden iptal yapıp 240 TL'ye 100 MBPS Superonlıne 12 ay taahhüte geçiyorum.
Haziranda oda zam yapıcak bence. Duyumlar aldım 300-350tl bekliyorum.türknet en mantıklısı 250tl taahütsüz hepsini kullandım en sorunsuz
aynı şekilde benimde zamlandı.e devletten yapabiliyormuyuz.bende aynı adımları yapıcam. superonline a bakayım bendeAz önce fatura bilgim geldi ve 35 MBPS kullandığım paket tam 270 TL olmuş. Birazdan faturayı ödeyip E devlet üzerinden iptal yapıp 240 TL'ye 100 MBPS Superonlıne 12 ay taahhüte geçiyorum.
E-Devlet geçiş sistemi şuanda fixnet'e var galiba sitesinde bile mevcut paylaşımlarını gördüm.aynı şekilde benimde zamlandı.e devletten yapabiliyormuyuz.bende aynı adımları yapıcam. superonline a bakayım bende
o da zam yapacaktürknet en mantıklısı 250tl taahütsüz hepsini kullandım en sorunsuzu
O konuda hakklısın.zam geldi diye direkt düşmanlık besleyenler vardı milleniye geçceklerdi ondan bahsediyorum