Millenicom 35 MBPS pakete 270 TL fiyat çıkartıyor 270 TL!!!

Millenicom'u fiyatından dolayı öneriyorduk artık o da kalmadı Fixnet'i deneyecekler bir yorum yapsın. Veyahut konu açsın. Millete ona göre öneririz :kekw:

Bu zamlardan sonra önerdiğiniz taahütlü iss var mı?

10 mbs ye 400 tl veriyorum haline sukret

Bu zamlardan sonra önerdiğiniz taahütlü iss var mı?
Tahhüütlü alternatif firma kalmadı. Tahhüütsüz var en mantıklı fiyat politikası olan bence.
Fixnet cunku yılda 1 zam yapmaya özen gosteriyorlarmış. Fakat tt taraflı zam gelirse firma zam yapabilir yani belki yılda 2 3 zam gelebilir. Ama tahhüütlü istsrsen türktelekom var ben tt den cıkıcam cunku vergi zamı denilen zam yapıldı. Birde sozleşme maddelerini oku. Vergi zamı veya zam yapma hakkı gibi maddeler varsa sakın riske atma.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

10 mbs ye 400 TL veriyorum haline sukret
Neden? Kablosuz İnternet mi?

Tahhüütlü alternatif firma kalmadı. Tahhüütsüz var en mantıklı fiyat politikası olan bence.
Fixnet cunku yılda 1 zam yapmaya özen gosteriyorlarmış. Fakat tt taraflı zam gelirse firma zam yapabilir yani belki yılda 2 3 zam gelebilir. Ama tahhüütlü istsrsen türktelekom var ben tt den cıkıcam cunku vergi zamı denilen zam yapıldı. Birde sozleşme maddelerini oku. Vergi zamı veya zam yapma hakkı gibi maddeler varsa sakın riske atma.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Neden? Kablosuz İnternet mi?
bulundugum yerde altyapi vs yok magnet kullaniyorum mecbur

Geri