Ben deniyeceğim. DC Topluluğuda var 200Mbps Fiber abonesi bile varMillenicom'u fiyatından dolayı öneriyorduk artık o da kalmadı Fixnet'i deneyecekler bir yorum yapsın. Veyahut konu açsın. Millete ona göre öneririz![]()
hocam imzanızdaki tarih doğum gününüz münetspeed'e atıp tutanlar vardı millenicoma geçeceklerdi noldu acaba![]()
bnce geçin hocam internet deli zam yapıyorlar yaAz önce fatura bilgim geldi ve 35 MBPS kullandığım paket tam 270 TL olmuş. Birazdan faturayı ödeyip E devlet üzerinden iptal yapıp 240 TL'ye 100 MBPS Superonlıne 12 ay taahhüte geçiyorum.
Ona inanma hocam bende söyledim. Yok modem ücreti, yok kurulum ücreti, yok o ücreti bu ücreti de ekleniyor diyor.kendi internet üzerinde 160tl gösteriyor
Bakalım kullanıp yorum yapsınlar arkadaşlar da fiyatı gayet uygun yani.Ben deniyeceğim. DC Topluluğuda var 200Mbps Fiber abonesi bile varSüper.
bizim fatura 14ünde geliyor hadi hayırlısıOna inanma hocam bende söyledim. Yok modem ücreti, yok kurulum ücreti, yok o ücreti bu ücreti de ekleniyor diyor.
Dc deki aboneler forum kullanıyormu bilmem fakat farklı bir forumda konu açmış fixnet inceleme diye o kişi dc de mesela.Bakalım kullanıp yorum yapsınlar arkadaşlar da fiyatı gayet uygun yani.
Bende demiştim ama dinleyen yoki sitedeki fiyat ilk abonelere özel ve ilk 2-3 ay geçerli max sonra eski aboneden sayılıp zam yapıyorlar.demiştim gelicek diye![]()
![]()
![]()
Tahhüütlü alternatif firma kalmadı. Tahhüütsüz var en mantıklı fiyat politikası olan bence.Bu zamlardan sonra önerdiğiniz taahütlü iss var mı?
Neden? Kablosuz İnternet mi?10 mbs ye 400 TL veriyorum haline sukret
bulundugum yerde altyapi vs yok magnet kullaniyorum mecburTahhüütlü alternatif firma kalmadı. Tahhüütsüz var en mantıklı fiyat politikası olan bence.
Fixnet cunku yılda 1 zam yapmaya özen gosteriyorlarmış. Fakat tt taraflı zam gelirse firma zam yapabilir yani belki yılda 2 3 zam gelebilir. Ama tahhüütlü istsrsen türktelekom var ben tt den cıkıcam cunku vergi zamı denilen zam yapıldı. Birde sozleşme maddelerini oku. Vergi zamı veya zam yapma hakkı gibi maddeler varsa sakın riske atma.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Neden? Kablosuz İnternet mi?