mehmetali-001
80+
- Reaksiyon skoru
- 73
Hazine maliye bakanlığına gönderdimnormalde hazine maliye bakanlığını ilgilendirir kesilen faturanın düzenlenmesi işlemi için
Hazine maliye bakanlığına gönderdimnormalde hazine maliye bakanlığını ilgilendirir kesilen faturanın düzenlenmesi işlemi için
Mantıklı çünkü bu durumda bizlere sadece maliye bakanlığı çözüm sunabilir gençlik spor bakanlığını bağlayan bir durum yokHazine maliye bakanlığına gönderdim
O zaman kimse yararlanamayacak bu kampanyadanHiçbir satıcı faturaya 2 IMEI yazmaz
Tek IMEI'li fatura olur demişlerdi. 2. IMEI'yi elle yazıyorsun.O zaman kimse yararlanamayacak bu kampanyadan
Yararlanır tek IMEI den sıkıntı olmazO zaman kimse yararlanamayacak bu kampanyadan
Mantıklı çünkü bu durumda bizlere sadece maliye bakanlığı çözüm sunabilir gençlik spor bakanlığını bağlayan bir durum yok
Bilgi iletişim kurumuna yönlendirilmiş.![]()
benim faturam da kendi tc kimlik numaram yazıyorArkadaşlar bir sıkıntı daha var. Eğer ilk eklenen faturada TC kimlik numaranız 11111111111 olarak gözüküyorsa, "Vergi mükellefi ve fatura bilgileri" kısmını satın alımdan sonra doldurduysanız sıkıntı çıkabilirmiş. Ben sonradan doldurdum. İlk faturamda kendi TC kimlik numaram yazmıyor. Sizde nasıl?
Çok iyi, tam muhataplarına iletilmiş konu.Alıntıyı görüntüleBilgi iletişim kurumuna yönlendirilmiş.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Daha dogrusu hem ticaret bakanlıgı hem de bilgi teknolojiye yönlendirilmiş
2 kere sipariş geçmiştim bu yüzden sipariş sonrası o kısım doldurulursa işlemiyor faturaya, sonrasında yapılan siparişlerde problem olmuyor.Arkadaşlar bir sıkıntı daha var. Eğer ilk eklenen faturada TC kimlik numaranız 11111111111 olarak gözüküyorsa, "Vergi mükellefi ve fatura bilgileri" kısmını satın alımdan sonra doldurduysanız sıkıntı çıkabilirmiş. Ben sonradan doldurdum. İlk faturamda kendi TC kimlik numaram yazmıyor. Sizde nasıl?
Oha çok iyi fikir neden aklımıza gelmediTelefonu iade edip niye almiyosunuz yeni siparişlerde düzgün fatura varsa
aynı fiyatlandırma uygulanmıyorTelefonu iade edip niye almiyosunuz yeni siparişlerde düzgün fatura varsa