Gainerlerin amacı nedir?

Bu gainerler kas kütlesi mi yapıyor yoksa yağlı bir şekilde kilo mu aldırıyor nasıl kilo artışı sağlıyor almayı düşünüyorum da kullananlar bilgi verebilir misiniz ?
Hocam gainer boş kilo aldırır. Buna vereceğin parayı pirince ve makarnaya basabilirsin.

Spor anında creatin kullanıyorum gün içinde kullanmıyorum evet böbrekleri zorladığını biliyorum bu sebeple çok fazla su içmem gerekiyor bununda farkındayım
Hocam kreatinin gün icerisinde kullanim saati yok istediginiz vakitte kullanabilirsiniz. Gunde 3-5gram kreatin icin 3-4 litre su hem böbrekleriniz icin hem de kilo almaniz için önemli. Sağlıklı olmak için yapiyoruz sonucta bu sporu. Gerisini de cok kafaya takmayin zaten Türkiye sartlari belli. Bunlari yaptiktan sonra sağlam antrenman atip keyfimize bakmaliyiz.

Hocam kreatinin gün icerisinde kullanim saati yok istediginiz vakitte kullanabilirsiniz. Gunde 3-5gram kreatin icin 3-4 litre su hem böbrekleriniz icin hem de kilo almaniz için önemli. Sağlıklı olmak için yapiyoruz sonucta bu sporu. Gerisini de cok kafaya takmayin zaten Türkiye sartlari belli. Bunlari yaptiktan sonra sağlam antrenman atip keyfimize bakmaliyiz.
Aslında kreatin yüksek karbonhidratlı öğünden sonra tüketilmesi daha iyidir

Aslında kreatin yüksek karbonhidratlı öğünden sonra tüketilmesi daha iyidir
Adam yarismaya fln hazirlanmiyo zor bir sey degil tabii karbonhidrat öğünlerinden sonra da kullanabilir ama gözle görülür bir fark yaratmaz.

Ayn öyle ama sağlıklı beslenme için cidden para harcamak gerekiyor bu da açık ve net yoksa böyle şeylere gerek bile yok eğer beslenme düzeni iyiyse hiçbir takviye alımına gerek yok ama tr şartlarında her şey pahalı olduğu için maalesef böyle şeylere yöneliyoruz ben haftada 1 koli yumurta tüketiyorum sadece yumurta için 100tl filan gidiyor haftada diğer yiyecekleri saymıyorum bile

Hocam en iyisi natural olmak, takviye ile pek sağlıklı olmuyor bu işler olabildiğince cicibebe, pirinç, makarna tüketmeye odaklan bence
NE ASDGİLKGJIGSDAPIOGSDAĞJMGDSAOIGSDPJAGODASĞIJMGSDAOIGA

gainer almak yerine pilav yemeni öneririm ama zamanım yok yapamam dersen hıq alırsan pişman olmazsın

Hocam gainerden çok kaliteli karb almanızı öneririm. Pirinç, makarna, yulaf gibi besinler gainerden daha faydalı olacaktır. Pirinç unu gibi bir nimeti de kullanmazsanız olmaz. Gaineri bıraktığınız zaman eski halinize geri dönüyorsunuz bizzat arkadaşımdan gördüm.

buna para vereceğine wpc80 protein tozu almak daha mantıklı, karb olarak ben yulaf(a101- 950 gr. 50 tl) ve pirinç unu(şok-250 gr 10tl) kullanıyorum

Hocam gainerden çok kaliteli karb almanızı öneririm. Pirinç, makarna, yulaf gibi besinler gainerden daha faydalı olacaktır. Pirinç unu gibi bir nimeti de kullanmazsanız olmaz. Gaineri bıraktığınız zaman eski halinize geri dönüyorsunuz bizzat arkadaşımdan gördüm.
Gaineri biraktiginizda nasil eski halinize geri donuyorsunuz ya komple afrika diyeti fln mi yapiyosunuz sadece suyla fln mi besleniyosunuz sanki birakinca.

Anabolik veya peptit takviye mi bu bıraktığında eski haline dönsün?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@Kürşat Kütükçü hocam gainera para vermeye gerek yok eğer iştah sorununuz yok ise.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,143
Üyeler
186,852
Son üye
HEROUSTA
Geri