TR de olmayan bu klavyeyi nasıl alabilirim ?

Efe Bulut

80+
Reaksiyon skoru
94
Merhabalar bir süredir güzel bir klavye bakıyorum ve tam kendime göre bir klavye buldum yurt dışında da aşırı popüler bu aralar, adı Ajazz AK820PRO. Fiyatıda Türkiyede ki klavyelere nazaran daha uygun.
Normalde amazon dan alacaktım ama bu rengi yok internette biraz araştırdım whatgeek,mec monkey gibi yerler varmış sanırsam ama tam güvenemedim bu siteler güvenilir mi veya başka bir yer önerebilir misiniz ?. Mor renginin amazon linki

Ekler

• ajaazak820pro.jpg
    ajaazak820pro.jpg
    48.1 KB · Hit: 576
Merhabalar bir süredir güzel bir klavye bakıyorum ve tam kendime göre bir klavye buldum yurt dışında da aşırı popüler bu aralar, adı Ajazz AK820PRO. Fiyatıda Türkiyede ki klavyelere nazaran daha uygun.
Normalde amazon dan alacaktım ama bu rengi yok internette biraz araştırdım whatgeek,mec monkey gibi yerler varmış sanırsam ama tam güvenemedim bu siteler güvenilir mi veya başka bir yer önerebilir misiniz ?. Mor renginin amazon linki

istediğiniz renk değil mi hocam?

2360'a geliyor

pardon pro yazıyordu, benim hatam yanlış ürün

istediğiniz renk değil mi hocam?

2360'a geliyor

pardon pro yazıyordu, benim hatam yanlış ürün
Evet hocam malesef yalnış.
Pro olanda hem wirelles ve gif ekranı var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bu ak820. benim istediğim hem wirelles hem de gif ekranı olan amazonda yok şuan.

Evet hocam malesef yalnış.
Pro olanda hem wirelles ve gif ekranı var.

bu site için vergi muhabbetini bilmiyorum,

bunda ilk renk de istediğiniz model oluyor sanırım.

whatgeek de popüler, gene vergi muhabbetine hakim değilim
Amazon'a uymaz ama buralardan da bakabilirsiniz

hocam mor renginin switchi farklı hatırladığım kadarıyla bir de şuanki ekipmanlarımın rengine uymuyor sırıtır mor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu site için vergi muhabbetini bilmiyorum,

bunda ilk renk de istediğiniz model oluyor sanırım.

whatgeek de popüler, gene vergi muhabbetine hakim değilim
Amazon'a uymaz ama buralardan da bakabilirsiniz
alieexpress tekinin stoğu bitmiş malesef. what geeki hakkında biri bilgi verebilirse uyarsa oradan alıcam gibi.

alieexpress tekinin stoğu bitmiş malesef
2.979,27TL olarak ekleniyor bende vergi dahil, son 1 ürün diyor ama biraz pahalı gibi diğerlerinde daha ucuza gelme ihtimali var

what geeki hakkında biri bilgi verebilirse uyarsa oradan alıcam gibi.
hangisi daha uygun ve müşteri destekli olur fikrim yok maalesef. çok konu açıldı ama whatgeekle alakalı o konulara da bakarsınız

2.979,27TL olarak ekleniyor bende vergi dahil, son 1 ürün diyor ama biraz pahalı gibi diğerlerinde daha ucuza gelme ihtimali var

hangisi daha uygun ve müşteri destekli olur fikrim yok maalesef. çok konu açıldı ama whatgeekle alakalı o konulara da bakarsınız
Evet 2900 biraz fazlaymış. whatgeek den alınırsa 62usd-2000 tl ye geliyor. Bir arkadaşın konusu baya tutmuş özelden yazdım ona vergi çıkmayacağına dair kesin bi bilgi alırsam direkt siparişimi vericem oradanç.

Evet 2900 biraz fazlaymış. whatgeek den alınırsa 62usd-2000 TL ye geliyor. Bir arkadaşın konusu baya tutmuş özelden yazdım ona vergi çıkmayacağına dair kesin bi bilgi alırsam direkt siparişimi vericem oradanç.
artık vergi çıkabiliyor sanırım ama fiyatı düşük girmelerini sağlayabilirsen çok vergi çıkmaz belki bilemiyorum

artık vergi çıkabiliyor sanırım ama fiyatı düşük girmelerini sağlayabilirsen çok vergi çıkmaz belki bilemiyorum
İşte hocam olur da ben nasıl yapılır hiç bilmiyorum. Keşke amazon tr de olsaydı 400-500 lira fazla da olsa verip alırdım direkt oradan. Özelden yazdığım arkadaş bilgi verirse yazıcam buraya yine başka almak isteyenler olursa güncel olarak bilgi sahibi olsunlar.

İşte hocam olur da ben nasıl yapılır hiç bilmiyorum. Keşke amazon tr de olsaydı 400-500 lira fazla da olsa verip alırdım direkt oradan. Özelden yazdığım arkadaş bilgi verirse yazıcam buraya yine başka almak isteyenler olursa güncel olarak bilgi sahibi olsunlar.
Direkt konu açın bence spam olmaz, bir kişiye sormaktansa birçok kişiye sormuş olursunuz
Epomaker ve Whatgeek vergi muhabbeti diye

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,485
Üyeler
184,462
Son üye
MaqrX
Geri