emirhan1234
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 4,814
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Refresh ve load driver yazıyor Bi de üstündekilerBelli olmuyor hocam tam olarak ne yazıyor orda tek tek söylermisin?
Refresh ve load driver yazıyor Bi de üstündekilerBelli olmuyor hocam tam olarak ne yazıyor orda tek tek söylermisin?
delete kısmına tıkla.Refresh ve load driver yazıyor Bi de üstündekiler
O kısıma da basamıyorum klavye de mi basayımdelete kısmına tıkla.
new kısmına tıklayabiliyormusun peki.O kısıma da basamıyorum klavye de mi basayım
O da yok tıklayabildiğim iki şey var Refresh ile load driver ve o İngilizce olarak yazdığım uyarı şeyi anlamadım gitti niye böyle yapıyornew kısmına tıklayabiliyormusun peki.
anladım hocam farklı bir lite isosu deneO da yok tıklayabildiğim iki şey var Refresh ile load driver ve o İngilizce olarak yazdığım uyarı şeyi anlamadım gitti niye böyle yapıyor
Refresh diyince next açıldı bassam mı bilemedimanladım hocam farklı bir lite isosu dene
Bas hocamRefresh diyince next açıldı bassam mı bilemedim
İnstalling Windows dedi kuruyor herhaldeBas hocam
Evet kuruyor.İnstalling Windows dedi kuruyor herhalde
Getting files ready for installationu yüklüyor oldu sanırım Refresh diyince oldu sıkıntı çıkarmaz değil miEvet kuruyor.
Yok sorun olmaz.Getting files ready for installationu yüklüyor oldu sanırım Refresh diyince oldu sıkıntı çıkarmaz değil mi
Starting services ve birşeyler yazmaya başladı yükleniyor da şuanda herhalde anlamadım daYok sorun olmaz.