GökTürkHan
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,329
Aynen knk he al bakne dediğini anlamadım ama bir yana rtx 4080 koy diğer yana 7900 gre ikisi de 16gb vram ve amd daha çok vram yer
Aynen knk he al bakne dediğini anlamadım ama bir yana rtx 4080 koy diğer yana 7900 gre ikisi de 16gb vram ve amd daha çok vram yer
attığın videoda amd daha çok vram tüketiyo? ha evet bu sefer de amd ekran kartı vram 20gb diyeceksin değil miAynen knk he al bak
400 MB için birbirimizi kırmaya gerek yok bence şu hurafe işlerini azaltalımattığın videoda amd daha çok vram tüketiyo? ha evet bu sefer de amd ekran kartı vram 20gb diyeceksin değil mi![]()
Knk senin anlamanda herhangi bir sıkıntı var mı? Soruyorum ve bana öyle şimdi şunu diyeceksin değil mi diye havalanma arada 1gb vram oynuyor oynamıyor'ki buna fark bile diyemezsin bilip bilmeden burada benim sinirlerimle oynama düzgünce yorum yap ve o vram farkının yanı sıra kartlar arasındaki mhz değerlerine bakattığın videoda amd daha çok vram tüketiyo? ha evet bu sefer de amd ekran kartı vram 20gb diyeceksin değil mi![]()
Yo ben cevabını verdim belli ki yeni yeni ögrenmeye başlıyor dostumuz400 MB için birbirimizi kırmaya gerek yok bence şu hurafe işlerini azaltalım
Tabii ki istediğin yerden kırpmak kolay, bak bende burdan kırptım
daha fazla fps alan kart neden 2 gb daha az vram tüketiyor kafan mı kalın?Knk senin anlamanda herhangi bir sıkıntı var mı? Soruyorum ve bana öyle şimdi şunu diyeceksin değil mi diye havalanma arada 1gb vram oynuyor oynamıyor'ki buna fark bile diyemezsin bilip bilmeden burada benim sinirlerimle oynama düzgünce yorum yap ve o vram farkının yanı sıra kartlar arasındaki mhz değerlerine bak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yo ben cevabını verdim belli ki yeni yeni ögrenmeye başlıyor dostumuz
Bak reis buradan da kırptım
Bak reis buradan da kırptım
Alıntıyı görüntüle
La fps ile vramin öyle ne alakası var o kafayı sana bi atarım beyin hücrelerin içine göçerdaha fazla fps alan kart neden 2 gb daha az vram tüketiyor kafan mı kalın?
Bakbu videodan da kırpsana hocam sadece eski oyunlara bakmış olmayalım
Kırptım hocambu videodan da kırpsana hocam sadece eski oyunlara bakmış olmayalım
heh şöyle gel hoca amd daha çok vram tüketiyor o yüzden 12gb nvidia ile 16gb amd arasında vram bakımından öyle aşırı büyük fark yok. valla fanboy olmak da zor tabi ıncığını cıncığını araştıra araştıra daha iyi olduğu sonucu bulmaya çalışıyorsun sen deLa fps ile vramin öyle ne alakası var o kafayı sana bi atarım beyin hücrelerin içine göçeral bak bakayım çok çok bi fark var mı daha vram,çipler ve kalitelerini,frekanslarını,arabirimlerini,bant ve bit aralıklarını mevcut teknolojisini bilmiyorsun burada boş yapıyorsun bana argolu bir şekilde sohbet yaparak seni bildiklerimle gömerim buraya canımı sıkma ben terbiyemi bozmuyorum bana terbiyemi bozduruyorsun
Hocam amd yese yese maksimum 1 gb fazla vram yiyor, 16-12=4 arada 4gb fark var hadi diyelim fazla yedi 3GB fark var hala 4 GB farkı çöpe atıp biraz fazla yiyor diyip 12GB ile 16GB vrame aynı demek yardı beni.heh şöyle gel hoca amd daha çok vram tüketiyor o yüzden 12gb nvidia ile 16gb amd arasında vram bakımından öyle aşırı büyük fark yok. valla fanboy olmak da zor tabi ıncığını cıncığını araştıra araştıra daha iyi olduğu sonucu bulmaya çalışıyorsun sen de