Willerox
80+
- Reaksiyon skoru
- 44
Bildiğim kadarıyla piyasadaki en fiyat/performans ürün. En düşük fiyat ile satışta. Almayı düşünen varsa acele etsin. Bu fiyatta çok kalacağını sanmıyorum.
daha başlamadık dur heleteşekkürler donanım arşivi ailesi sayenizde 32k maaş 3 günde puf oldu![]()
Bende 2k ya almıştım ama bendeki takılıyor sence garantiye gòndereyim mi çok kullanmadım ama tıklıyorum birden takılıp hepsini ilerletiyor fln1600'e almıştım mükemmel ötesi çayomi gibi de değil takılma kasma vs yok mis gibi
Değişik gönder dene şansını ben 2-3 aydır kullanıyorum sıfır takılmaBende 2k ya almıştım ama bendeki takılıyor sence garantiye gòndereyim mi çok kullanmadım ama tıklıyorum birden takılıp hepsini ilerletiyor fln
bunun ile netflix youtube falan harici ulusal yayınları izleyebiliyormuyuz acaba çünkü taşındığım binada çanak sistemi yok o yüzden bu çözüm olur muBildiğim kadarıyla piyasadaki en fiyat/performans ürün. En düşük fiyat ile satışta. Almayı düşünen varsa acele etsin. Bu fiyatta çok kalacağını sanmıyorum.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Göndereyim bi baksınlar o zaman zaten sık kullanmıyorum pc yi satınca kullanırım diye aldım dolapta duruyorDeğişik gönder dene şansını ben 2-3 aydır kullanıyorum sıfır takılma
Evet çoğu android uygulama kullanılıyorip tv kullanabilir miyim bunda
Ulusal yayınlar icin Tivibu tarzı bi üyeliğin olması gerek sanırım. O program üzerinden izleyebilirsin. Kullanmadıgım için emin değilim ama böyle olması gerekli. Kullanan arkadaşlar bilgi verirse daha iyi olur.bunun ile netflix youtube falan harici ulusal yayınları izleyebiliyormuyuz acaba çünkü taşındığım binada çanak sistemi yok o yüzden bu çözüm olur mu
anladım çok teşekkür ederimUlusal yayınlar icin Tivibu tarzı bi üyeliğin olması gerek sanırım. O program üzerinden izleyebilirsin. Kullanmadıgım için emin değilim ama böyle olması gerekli. Kullanan arkadaşlar bilgi verirse daha iyi olur.