MamiKK
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,130
Benimkiler geldi vala dıkıntı olmuyoAlt limit için çöp ekleyip ödedikten sonra çöpü iptal edince ürün yine de geliyor mu? Yapan var mı?
Benimkiler geldi vala dıkıntı olmuyoAlt limit için çöp ekleyip ödedikten sonra çöpü iptal edince ürün yine de geliyor mu? Yapan var mı?
Öyle yaptım usta hepsini iptal ederlerse yakana yapıştım.geliyor denendi ve onaylandı
Bota puan ver direkt bağlıyorBeyler garip şekilde müşteri hizmetlerine bağlanamıyorum nasıl çözerim
2 tane aldım 13 gün oldu hala gelmediSiyah apex geldi artık konuyu kapatin
tabii ki önerilerim esptiger ice v2 ya da xraypad obsidian. İkisinin içeriği de 40 adet universal dot. Bunları kullanabilirsiniz. İce v2 stoğu bitmiş ama xraypad duruyor. onun dışında esptiger yanzi de var sıralamaları şu şekilde Hız olarak yanzi>obsidian>ice v2 kontrol olarak ice v2>obsidian>yanzi aralarında karşılaştırma böyledir ice v2 kontrol skatez sanıp almayınönerebileceğin skatez varmıdır hocam link falan atabilirmisin
kaçtı hocam ya bakıyorum süreklide çok hızlılar1 adet siyah stokta @Quiwick
Hocam üstüne niye alındın beleş dağıtılsa bu kadar konuşulmazemrin olur hocam forumla ilgili rahatsız olduğun değiştirilmesi gereken şeylerde var mı halledelim hemen
hocam bota puan veriyorum ancak bağlamıyor halen özür dileriz diyor başka bir şey demiyorBota puan ver direkt bağlıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
2 tane aldım 13 gün oldu hala gelmedi![]()
skatez kötü diyenler alabileceğimiz bir skatez linki atabilirmi