Ramshack97
80+
- Reaksiyon skoru
- 11
Hocam bu piana pro switch alabileceğim en uygun yer neresi biliyor musunuz ?Piano pro gerçekten bebek gibi switch. Vertex v onedan sonra en favori switchim
Hocam bu piana pro switch alabileceğim en uygun yer neresi biliyor musunuz ?Piano pro gerçekten bebek gibi switch. Vertex v onedan sonra en favori switchim
3.5k lık modelle tek fark kablosuz olmasımı
Şuan yok maalesef. Sahibinden belki.Hocam bu piana pro switch alabileceğim en uygun yer neresi biliyor musunuz ?
Anlamadım3.5k lık modelle tek fark kablosuz olmasımı
Şuan yok maalesef. Sahibinden belki.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Anlamadım
vs![]()
AKKO MONSGEEK FUN60 Ultra Shine-Through White TMR Hall Effect Manyetik Switch 8K Hz ARGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye
TMR sensörü hassasiyeti bir üst seviyeye taşıyor. Kullanıcılar manyetik anahtarları ve herhangi bir 5 pinli mekanik anahtarı eşleştirebilir.www.gaming.gen.tr
![]()
AKKO MONSGEEK FUN60 Ultra Shine-Through White Hall Effect Manyetik Switch 8K Hz ARGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye
MONSGEEK FUN60 Ultra, kompakt tasarımı gelişmiş işlevsellikle birleştiren mekanik bir klavyedir.www.gaming.gen.tr
vs![]()
AKKO MONSGEEK FUN60 Ultra Shine-Through White TMR Hall Effect Manyetik Switch 8K Hz ARGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye
TMR sensörü hassasiyeti bir üst seviyeye taşıyor. Kullanıcılar manyetik anahtarları ve herhangi bir 5 pinli mekanik anahtarı eşleştirebilir.www.gaming.gen.tr
![]()
AKKO MONSGEEK FUN60 Ultra Shine-Through White Hall Effect Manyetik Switch 8K Hz ARGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye
MONSGEEK FUN60 Ultra, kompakt tasarımı gelişmiş işlevsellikle birleştiren mekanik bir klavyedir.www.gaming.gen.tr
bu klavyede aynısının büyüğü sanırm![]()
AKKO MONSGEEK M1W V3 HE-SP Purple Gradiant Hall Effect Manyetik Switch 8K Hz RGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye
Hall Effect anahtarları genellikle daha hızlı tepki verir, çünkü manyetik algılama anında gerçekleşir.www.gaming.gen.tr
3500olan tmr degil, HE. Aynı şekilde %75 olan da HE, tmr değil.vs![]()
![]()
bu klavyede aynısının büyüğü sanırm![]()
AKKO MONSGEEK M1W V3 HE-SP Purple Gradiant Hall Effect Manyetik Switch 8K Hz RGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye
Hall Effect anahtarları genellikle daha hızlı tepki verir, çünkü manyetik algılama anında gerçekleşir.www.gaming.gen.tr
Hocam USB alıcı ile bağlamaya çalışıyorum klavyeyi bağlanmıyor5500tl olan v5te qmk, via yok ama haberiniz olsun.
Fn + u ya basıp deneyebilir misin hocam. Bende de olmuştu fn ile sanırım galiba u tuşuna basınca win moduna geçiyor. Klavye yakınımda değil tam emin olamadım. U veya y harflerini deneyin bi.Hocam USB alıcı ile bağlamaya çalışıyorum klavyeyi bağlanmıyor
Hocam aliexpresste iki kere 0 hesap açıp ayrı ayrı 45lik sipariş edebilirsiniz toplam 35-40 dolar arasına denk gelicek galiba 90 piano proHocam bu piana pro switch alabileceğim en uygun yer neresi biliyor musunuz ?
Bende dareu dream ve graywood v4 var dareu dream çok iyi geldi sesi sizce takip kullansam ışık ve sesi iyi olurmu ? @freygasmHocam aliexpresste iki kere 0 hesap açıp ayrı ayrı 45lik sipariş edebilirsiniz toplam 35-40 dolar arasına denk gelicek galiba 90 piano pro
Please Confirm Your Order - AliExpress
www.aliexpress.com
Valla piano pro kullandım akko 5075s ile dareu dream tadını vermedi ben öyle soyliyim.Dareu dream bende istiyodumda bulamadım valla hocam ya![]()
Sizdeki m1w miydi M1 v5 miydiSesi beğendiyseniz takın ışığı bilemiyorum ama
Bende ilk çıkan tmr olanlardan var, şuan kullandığım da SP olan ama pcbsi qmk-via. Yani pcb aynı muhtemelen kasa farklı benim.Valla piano pro kullandım akko 5075s ile dareu dream tadını vermedi ben öyle soyliyim.
Sizdeki m1w miydi M1 v5 miydi