❌İndirim Bitti! 🔥🔥 Ajazz AK820 Max 721TL + Vergi 🔥🔥

benim ürünlerde YunExpress ile çıkmış. başta istediğim değeri yazamayız dediler ısrar edince ücretin yarsını yazmışlar.

Hocam kontrol ettim biesey yok ben mail atacagim
Hocam bende sizin gibi 22 martta sipariş verdim 27 martta bana da mail atmışlar. Hatta ben salı günü yanlış switch aldım diye değiştirmiştim. Switch değişikliğine de onay vermelerine rağmen mail atmışlar. Belki siz son stoklara yetiştiniz.

hala böyle bende

Ekler

• 1743185015221.png
    1743185015221.png
    16 KB · Hit: 91
Hocam bende sizin gibi 22 martta sipariş verdim 27 martta bana da mail atmışlar. Hatta ben salı günü yanlış switch aldım diye değiştirmiştim. Switch değişikliğine de onay vermelerine rağmen mail atmışlar. Belki siz son stoklara yetiştiniz.
Belki de hocam ben konu acilinca direkt aldim bunu gorunce mail attim simdi donus bekiyorum
Ben 22 mart saat aksam 11 gibi almisim

Belki de hocam ben konu acilinca direkt aldim bunu gorunce mail attim simdi donus bekiyorum
Ben 22 mart saat aksam 11 gibi almisim
Ürünü İlk ben aldım sonra konuyu açtım benimkisini bile kargoya vermemişler :D

Ürünü İlk ben aldım sonra konuyu açtım benimkisini bile kargoya vermemişler :D
Benimki de kargoya verilmedi daha temin surssi var elimizde bitti uretilecej gondericdz demislerdi 1-2 haftaya yazdim tekrar bakalim ne dicekler

Benimki de kargoya verilmedi daha temin surssi var elimizde bitti uretilecej gondericdz demislerdi 1-2 haftaya yazdim tekrar bakalim ne dicekler
Cevap gelirse etiketlermisin benide.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,616
Üyeler
186,915
Son üye
AhmetAyaz
Geri