Isofyan
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,277
Hocam kontrol ettim biesey yok ben mail atacagimDynatab 75 yerine başka bir ürün alabilir miyim diye sorduğumda aldığım cevapAlıntıyı görüntüle
Hocam kontrol ettim biesey yok ben mail atacagimDynatab 75 yerine başka bir ürün alabilir miyim diye sorduğumda aldığım cevapAlıntıyı görüntüle
hocam hangi üründü skyloong mu ajazz mıydıKlavye YunExpress ile yola çıkmış.
Alıntıyı görüntüle
Ajazz hocam.hocam hangi üründü skyloong mu ajazz mıydı
Hocam bende sizin gibi 22 martta sipariş verdim 27 martta bana da mail atmışlar. Hatta ben salı günü yanlış switch aldım diye değiştirmiştim. Switch değişikliğine de onay vermelerine rağmen mail atmışlar. Belki siz son stoklara yetiştiniz.Hocam kontrol ettim biesey yok ben mail atacagim
hangi klavyeKlavye YunExpress ile yola çıkmış.
Alıntıyı görüntüle
AK820 Max.hangi klavye
Belki de hocam ben konu acilinca direkt aldim bunu gorunce mail attim simdi donus bekiyorumHocam bende sizin gibi 22 martta sipariş verdim 27 martta bana da mail atmışlar. Hatta ben salı günü yanlış switch aldım diye değiştirmiştim. Switch değişikliğine de onay vermelerine rağmen mail atmışlar. Belki siz son stoklara yetiştiniz.
Ürünü İlk ben aldım sonra konuyu açtım benimkisini bile kargoya vermemişlerBelki de hocam ben konu acilinca direkt aldim bunu gorunce mail attim simdi donus bekiyorum
Ben 22 mart saat aksam 11 gibi almisim
Benimki de kargoya verilmedi daha temin surssi var elimizde bitti uretilecej gondericdz demislerdi 1-2 haftaya yazdim tekrar bakalim ne diceklerÜrünü İlk ben aldım sonra konuyu açtım benimkisini bile kargoya vermemişler![]()