oguzz08
80+
- Reaksiyon skoru
- 2
kulaklık kablosuna takıldım kasa yere düştü ve ekran kartı yerinden çıktı vidayı söktüm elime aldım ve bi kısmı yamulmuş ne yapacağım lütfen yardımcı olun 2070super
Hocam sanki sadece arka demir yamulmuş gibi pense ile düzeltin kartın arka pcb de kırık yoksa sıkıntı yoktur muhtemelen.kulaklık kablosuna takıldım kasa yere düştü ve ekran kartı yerinden çıktı vidayı söktüm elime aldım ve bi kısmı yamulmuş ne yapacağım lütfen yardımcı olun 2070super
ELİNLE DÜZELT TAK GEÇ bozuksa çalışmaz ztnkulaklık kablosuna takıldım kasa yere düştü ve ekran kartı yerinden çıktı vidayı söktüm elime aldım ve bi kısmı yamulmuş ne yapacağım lütfen yardımcı olun 2070super
Kasanın arka yeri yamuldu elimle düzelttim anakart takılan yerinde sorun varmı bilmiyorum yerine taktıktan sonra başka bişe yapmama gerek varmı biostan filan yoksa direk kullanayımmıanakarta taktığın sarılı kısma bir şey olmadıysa sorun yok o metal olan yer sadece kasaya oturması için. çok zorlamadan elinle yavaş yavaş düzeltip tak yerine bir şey olmaz
Yani arka yeri dedginiz yer anlaşılmıyor hocam ama yinede sorun gözükmüyorKasanın arka yeri yamuldu elimle düzelttim anakart takılan yerinde sorun varmı bilmiyorum yerine taktıktan sonra başka bişe yapmama gerek varmı biostan filan yoksa direk kullanayımmı
Anakarta nasıl takacak anakartta RAM slotundaki kapak yok şöyle bişe var geri ye çekilmiyorYani arka yeri dedginiz yer anlaşılmıyor hocam ama yinede sorun gözükmüyor
Anakartta kitleme şeyi yokYani arka yeri dedginiz yer anlaşılmıyor hocam ama yinede sorun gözükmüyor
Ekran kartı içinmiAnakarta nasıl takacak anakartta RAM slotundaki kapak yok şöyle bişe var geri ye çekilmiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Anakartta kitleme şeyi yok
İşte bunu koparmışsın galiba. Sen demiri düzelt tak bakıyım yerinde durcak mı ama PC Yi çalıştırma önce bir tak deneAnakarta nasıl takacak anakartta RAM slotundaki kapak yok şöyle bişe var geri ye çekilmiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Anakartta kitleme şeyi yok