Technopat Forum'da geçen gün karşılaştım. Windforce almayın diyordu. Kendisi 2060 kullanıyordu.2070 SUPER alıcağım bütçem max 5000. Winforce serisine sorunlu diyen var ama baya kulananıda var. Çok ses çıkarmayan ve ortalama bir soğutması olan ekran kartı arıyorum bunun dışında öneriniz varmı?
Bu cevabı vermişti bana.gigabyte hakkında yorum yaptım tuf o dereceleri zor görebilir gigabyte soğutma konusunda başarısız bu modelinde
www.n11.com
3 fanlı olan Windforce daha iyi sıcaklık değerlerine sahip.![]()
Inno3D RTX 2070 SUPER ICHILL x3 ULTRA 256 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Inno3D RTX 2070 SUPER ICHILL x3 ULTRA 256 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı fiyatlarını Akakçe ile takip et! Inno3D RTX 2070 SUPER ICHILL x3 ULTRA 256 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Benim tercihim bu olurdu
inno3d nin gerçek satıcısı mı?![]()
Inno3D RTX 2070 SUPER ICHILL x3 ULTRA 256 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Inno3D RTX 2070 SUPER ICHILL x3 ULTRA 256 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı fiyatlarını Akakçe ile takip et! Inno3D RTX 2070 SUPER ICHILL x3 ULTRA 256 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Benim tercihim bu olurdu
Tercihim yinede bu olurdu görsel açıdan çok tatminkar3 fanlı olan Windforce daha iyi sıcaklık değerlerine sahip.
gerçek satıcı derken trendyol da var arkadaşın bütçesi dahilinde satıcı: Garaj Online Elektronikinno3d nin gerçek satıcısı mı?
Görsellik mi sıcaklık mı daha önemli.Tercihim yinede bu olurdu görsel açıdan çok tatminkar
aşırı ısınan bir kart değil sıcaklık farkı olupta 100 derecelerde gezmiyor BENİM TERCİHİM diye belirttim benim için görsellikte önemli var mı sorun dostum?Görsellik mi sıcaklık mı daha önemli.![]()
ısı değerlerine bakabileceğim bir site varmı?