birkanoztrk
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 172
500hz olanı atmazlart bence hemenCüzdanlari hazırlayın 500hz model geliyor yakında eğitim indirimine atarlar
500hz olanı atmazlart bence hemenCüzdanlari hazırlayın 500hz model geliyor yakında eğitim indirimine atarlar
arada fark olduğundan bahsediliyor işte sorunda orada. ilk bakışta 360 hz olan daha mantıklı geliyor ama seri numarası olarak da 240hz G6 G61 olarak geçiyor . bende iyileştirilmiş panel olarak duydum bi araştırmakta fayda var derim 240 olanı aldım kafam rahat açıkcası.500 Hz üretilmiş Tr ye yakında girer onun stok eritmesi bu herkes alacak zaten rahat olun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Almışken 120 Hz fazla olanı almak daha mantıklı çok bir fark olduğunu sanmıyorum arada
Hocam elimde zaten 2k 240 hz g65b Curved monitör var oldukça memnunum, tamam bi oled değil ama memnunum. Gerek görmedim açıkçası. Monitörde bi sonraki durağım 4k oled olsun diye düşündüm. Bu monitöre gelince, kimisi beğenmiş kimisi cw var demiş vs vs iade etmiş, şimdilik gerek yok.Neden iptal ettiniz hocam?
İade etmekte sorun yoksa bende alıp bir denemek istiyorum çok fazla. Aldım hoşuma giderse duracak ama o denilen sorunlar artarsa iade edeceğim gibi. cw vs sıkıntı işler.Hocam elimde zaten 2k 240 hz g65b Curved monitör var oldukça memnunum, tamam bi oled değil ama memnunum. Gerek görmedim açıkçası. Monitörde bi sonraki durağım 4k oled olsun diye düşündüm. Bu monitöre gelince, kimisi beğenmiş kimisi cw var demiş vs vs iade etmiş, şimdilik gerek yok.
Alaniliyorsan 4k 240hz olanı al öğrenci indirimine giriyor mu o da bilmiyorum. Dlss'i 1080p'de calistirinca bile çok iyi aonuc veriyoe zaten.Hocam elimde zaten 2k 240 hz g65b Curved monitör var oldukça memnunum, tamam bi oled değil ama memnunum. Gerek görmedim açıkçası. Monitörde bi sonraki durağım 4k oled olsun diye düşündüm. Bu monitöre gelince, kimisi beğenmiş kimisi cw var demiş vs vs iade etmiş, şimdilik gerek yok.
Tabi CW cikarsa iade edin ancak oled ile IPS vallahi yan yana koyulmaz. Kullanın siz de anlayacaksınız.Ben de alıp cw var mı sıkıntı var mı bakacağım eğer sorun olursa iade geçeceğim 21 bin riske atılacak para değil IPS 2k monitörün kralı 10 bine geliyor siyahlar da daha az siyah olsun artık
5070ti 9700x sistem var. Yeter sanırım 4k için.Alaniliyorsan 4k 240hz olanı al öğrenci indirimine giriyor mu o da bilmiyorum. Dlss'i 1080p'de calistirinca bile çok iyi aonuc veriyoe zaten.
Onsiparise acildi diye biliyorum 63 bindi yanlis hatirlamiyorsam500hz TR fiyatı ne olur acaba ? Çünkü bu bile 32 bin TL ise onu düşünemiyorum. 20 bin TL'ye indirime sokmaları normal olabilir ama 500hz oled bir monitörü bu fiyata vermezler. 30 bin TL'ye bile vermezler. Kaldı ki onu çoğu kişinin alabileceğini düşünmüyorum bile
Ayrıca şuan baktım ön sipariş fiyatı yurtdışında 1488 dolay. Yani 57bin TL Bunu birde TR'de düşünün
Alıntıyı görüntüle