Arkadaşlar monitör elime ulaştı yaklaşık 10 saat kullandım. Öncelikle text clarity ile ilgili hiçbir sorun kesinlikle yok. Textler 2k 27 inch ips monitörümden daha güzel ve keskin. Herhangi bir text fringing vs de yaşamadım, astigmat olduğum için fark ederdim olsaydı. Onun dışında son derece memnunum hiçbir sorun yaşamadım. 2k 360hz ile 4k 240hz arasında kalan veya ben bu monitörü iş için de kullanacağım diyen varsa kesinlikle 4k 240hz tavsiyemdir. Bütçesi yetmeyen arkadaşlar oyun oynamak ve içerik tüketmek için alacaksa 2K olan modeli alabilir. Tek fark text clarity ki bazılarına göre 2k da yeterli fakat bende text fringing yaşanıyordu (Astigmattan dolayı ekstra olabilir, herkes yaşamamış).
Bu arada bu modelde otomatik pixel yenileme nasıl oluyor bilen varsa yazabilir mi? G61sd modelinde power led pixel refresh bitene kadar kapalı duruyordu fakat bunda power led durumu hiç değişmedi. Monitör kapandığı gibi sabit yanmaya devam ediyor.
Bu arada bu modelde otomatik pixel yenileme nasıl oluyor bilen varsa yazabilir mi? G61sd modelinde power led pixel refresh bitene kadar kapalı duruyordu fakat bunda power led durumu hiç değişmedi. Monitör kapandığı gibi sabit yanmaya devam ediyor.