Kara*
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 3,285
Asıl patlama yaşları o aralıkta aga mevsimlik işçi gibiler kışın efkar mod yazın disko disko pat patciddiye dediğim tek sew e düşme yoksa kızlar ne zaman normal ki?
Asıl patlama yaşları o aralıkta aga mevsimlik işçi gibiler kışın efkar mod yazın disko disko pat patciddiye dediğim tek sew e düşme yoksa kızlar ne zaman normal ki?
Evet eskiden öyleydi ben şimdi gidip benden 9 yaş bir kıza nasıl bakarım ayıp yanıBenim annem babam arasında da 10 yaş var ama dediğin gibi eskiler böyle.
Yazın bende öyleyim hocam. Çok çılgınım.Asıl patlama yaşları o aralıkta aga mevsimlik işçi gibiler kışın efkar mod yazın disko disko pat pat
Aynen. Karşıya da ayıp.Evet eskiden öyleydi ben şimdi gidip benden 9 yaş bir kıza nasıl bakarım ayıp yanı
sen keyfine bak takıl daha gençsin sonra ciddi ilişki kovalarsınYazın bende öyleyim hocam. Çok çılgınım.![]()
Yok hocam zaten ben kendim için değil bir arkadaşı örnek vererek sordum.sen keyfine bak takıl daha gençsin sonra ciddi ilişki kovalarsın![]()
yaşı büyük kız daha iyi oluyoArkadaşlar bizim bi arkadaş kendinden 1 yaş büyük kızla sew olmuş. Sizce 1 yaş büyük kızla sew olur mu?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
@Che_ @Kürşat Kütükçü
Kanka zaten sen 12 yaşındasın kız 13 yaşında aman aman bir fark olmaz zaten.Arkadaşlar bizim bi arkadaş kendinden 1 yaş büyük kızla sew olmuş. Sizce 1 yaş büyük kızla sew olur mu?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
@Che_ @Kürşat Kütükçü
Liseye git görürsün ciddiler miolabilir ama kızlar bnce 16/17 yaşlarından sonra ciddiye giriyorlar
lisedeyim 9 lar daha çok sew yapıyorLiseye git görürsün ciddiler mi
ciddiye dediğim tek sew e düşme yoksa kızlar ne zaman normal ki?
Yapmaları normal zaten liseye geçen kızların biyerleri ayrı oynuyor 11 12ler ciddi geliyor mu sana?lisedeyim 9 lar daha çok sew yapıyor