10bin bandına akvaryum kasa önerisi

LeLouch37

80+
Reaksiyon skoru
5
Bütçe
10000
Selam arkadaşlar 10bin bandında kaliteli siyah renkli akvaryum kasa arıyorum kalan 5 binide fan almayı düşünüyorum. 360mm sıvı soğutma kullanacağım. Üstte sıvı soğutma fanlarını ve arka fanı egzoz şeklinde ön ve alt panele koyacağım fanları ise intake biçiminde kullanmayı düşünüyorum. Almışken de biraz iyi bişey alayım diyorum toz filtreli gerekli destekler ve mümkünse beraberinde gelen fanlarda argb pwm ve kaliteli olsun.Var mı önerdiğiniz bu özelliklere uyan şık duran bi akvaryum kasa ?

Selam arkadaşlar 10bin bandında kaliteli siyah renkli akvaryum kasa arıyorum kalan 5 binide fan almayı düşünüyorum. 360mm sıvı soğutma kullanacağım. Üstte sıvı soğutma fanlarını ve arka fanı egzoz şeklinde ön ve alt panele koyacağım fanları ise intake biçiminde kullanmayı düşünüyorum. Almışken de biraz iyi bişey alayım diyorum toz filtreli gerekli destekler vb. Var mı önerdiğiniz şık duran bi akvaryum kasa ?
O kadar yüksek bir bütçeye gerek yok aslında nzxt h6 flow alsan işini fazlasıyla görür.

Selam arkadaşlar 10bin bandında kaliteli siyah renkli akvaryum kasa arıyorum kalan 5 binide fan almayı düşünüyorum. 360mm sıvı soğutma kullanacağım. Üstte sıvı soğutma fanlarını ve arka fanı egzoz şeklinde ön ve alt panele koyacağım fanları ise intake biçiminde kullanmayı düşünüyorum. Almışken de biraz iyi bişey alayım diyorum toz filtreli gerekli destekler ve mümkünse beraberinde gelen fanlarda argb pwm ve kaliteli olsun.Var mı önerdiğiniz bu özelliklere uyan şık duran bi akvaryum kasa ?
Amazon da MONTECH King 95 PRO var incele istersen

Kasa Lian Li Derim Susarım Tabi 5 liraya fanını alamazsın ama

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,289
Üyeler
184,613
Son üye
feronias
Geri