Alabilme imkanın varsa 12 al daha güncel daha uzun ömürlü olur fakat 11 alınmayacak telefon değil çok iyi.Arkadaşlar soru başlıkta alınır mı merak ediyorum yoksa 12 mi almalıyım 12 10.500 civarı sanırım 12 pro da 15k civarı
hd bir ekranı var ama sorun yaratır mı?Alabilme imkanın varsa 12 al daha güncel daha uzun ömürlü olur fakat 11 alınmayacak telefon değil çok iyi.
11 pro mu daha mantıklı olur 12 mi?Hocam nacizane tavsiyem 11 alın xs xr almayın paranız az ise se 2020 alın ha 10k tarafına çıkabiliyorsanız 12 mini yada 12 alabilirsiniz 1 yıl daha fazla yazılım desteğiniz olur
İphoneların ekranı çok güzel. Sorun yaratmaz.hd bir ekranı var ama sorun yaratır mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:
11 pro mu daha mantıklı olur 12 mi?
ayfum para israfi benceArkadaşlar soru başlıkta alınır mı merak ediyorum yoksa 12 mi almalıyım 12 10.500 civarı sanırım 12 pro da 15k civarı
Fikrim yok.s
son bir soru aksesuarlı kutu ve aksesuarsız arasındaki fark ne?
İphone'un ips ekranı tek atıyor ama dostum.2.500 TL’lik Oppo A73’de Full HD+ AMOLED ekran varken 8.000 TL’lik iPhone 11’in HD+ IPS ekrana sahip olması beni üzerdi açıkçası. Her şey ekran değil evet ama en önemli faktörlerden biri.
Bütçe varmış madem iPhone 12 almaya çalışın. Ekran + 1 yıl fazla yazılım desteğiyle aradaki farka değer.