23 Ekim CS2 Market Darbesi

Hocam adam size 1 günde oyun marketlerine yatırım yapılmaması ile acı bir ders vermiş şimdi alım yapmak mantıklıdır mı diyorsun yarın bir başka şey yapmayacağının garantisi ne
Geri alamaz artık güncellemeyi, bıçak fiyatları özellikle eskiden de ucuz olanlar iyice çakılacak zamanla.

Bıçak için trade up atmaya ihtiyaç olduğu için kasa fiyatları artar diyorlar. Umarım bu kasa fiyatlarındaki ani düşüşler paniğe bağlıdır.

Market canavarları bir fikir belirtsin. Kasa alıp stoklayalım mı fiyatlar artar mı

1 hafta sonra satabiliyorsun alınca haftaya ne olacağı belli değil 😃
Şuan aşırı bir hype var gittikçe yükseliyor fiyatları
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bıçak eldiven almayı düşünüyordum dün alsam hayata küserdim haftaya bakalım güzel bir kombo çekelim.
Csde bıçağı olmayanı döverler artık 😃
7 gün banı var , 7 gün sonra ne olcağının garantisi var mı :)
bilmiyordum iyi oldu valla öğrendiğim :D

Umarım öyle olur. Silah kasam 90 dolar oldu :D

Bende de silah kasası var hocam sorma. 120 lerden 90 altına düştü. Ne olacağı hiç belli değil, bazı kasaların fiyatı artabilir bile. Ya da bir bakmışız haftalık drop havuzundaki kasalar 0.50 centin bile altına düşmüş. Her şey mümkün ne yazık ki.
Lakin bizim silah kasası tekrar 100 dolarları zor görür gibi. Hatta 40 dolar altına bile düşebilir 1 hafta sonra. O kadar belirsiz bir piyasa var.
Geçen hafta 8 tane seçkin hesap aldım kasa farmı yapmak için, gelen güncellemeye bak...

Aga yine bir fırsat treni kaçtı desenize :D
Kargocu arkadaş kargomu getirdi ondan öğrendim mevzuyu şimdi forumda görünce şaşırdım vallahi
30 dolar olmuş en kıytırık kırmızı itemler şaka gibi
Valve hangi akla hizmet böyle bir şey yapmış? Önceki kasa açıp da binlerce dolar harcayıp bıçak çıkarmaya çalışanların parasına yazık değil mi?

Bir de acaba geri adım atıp bunu kaldırırlar mı ya da belirli bir süreliğine mi getirdiler acaba?
Yatırımlık birkaç deneme yapıp bir şeyler çıkarmayı denesek mi?

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Arkadaşlar bende 95 kasa birikti her çeşit kasa var 25 klovat 20 ısırık 30 rüyalar v.b bunları peşpeşe açsam kırmızı item bıçak yada eldiven düşme ihtimali var mı_?

Arkadaşlar bende 95 kasa birikti her çeşit kasa var 25 klovat 20 ısırık 30 rüyalar v.b bunları peşpeşe açsam kırmızı bıçak yada eldiven düşme ihtimali var mı_?
Açma hocam yatırımlık sakla onları
Bu oyunda her daim kasalar değerleniyor ileride droptan kaldırıldığında

Komik valla 1-3 dolarlık skinler 10 katına fırlamışlar
Bunu önceden biri çıtlatsa milyoner olmuştuk var ya skin toplayıp :D

Aga yine bir fırsat treni kaçtı desenize :D
Kargocu arkadaş kargomu getirdi ondan öğrendim mevzuyu şimdi forumda görünce şaşırdım vallahi
30 dolar olmuş en kıytırık kırmızı itemler şaka gibi
Valve hangi akla hizmet böyle bir şey yapmış? Önceki kasa açıp da binlerce dolar harcayıp bıçak çıkarmaya çalışanların parasına yazık değil mi?

Bir de acaba geri adım atıp bunu kaldırırlar mı ya da belirli bir süreliğine mi getirdiler acaba?
Yatırımlık birkaç deneme yapıp bir şeyler çıkarmayı denesek mi?
Kargocuyla cs bıçak muhabbeti yapılan evren :widepeepo:

Kargocuyla cs bıçak muhabbeti yapılan evren :widepeepo:
Yahu şu olay olmadan 1 saat önce öğrensek binlerce skin toplardık, yakalayan topladı bile 10 kat en az değer kazanmış kırmızı itemler şaka gibi

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
En değerli varlığım AK-47 Anubis fiyatı düşer mi? Düşerse satayım 70e fln🤣

Yahu şu olay olmadan 1 saat önce öğrensek binlerce skin toplardık, yakalayan topladı bile 10 kat en az değer kazanmış kırmızı itemler şaka gibi
Ben öğrendiğim de 30dk geçmişte 3 dolarlık fanas 30 dolar olmuştu

Geri