7200 TL lik bilgisayar

Reaksiyon skoru
77
Herkese merhaba. Memlekete gidiyorum. 4 hafta sonra gelicem. Geldikten 1 hafta sonra da bilgisayar alıcam. Alacağım bilgisayar 7200 TL. 5 hafta sonra ne kadar fiyat artışı gösterir. Biliyorum dolara bağlı ve bu nedenle kesin bir şey söylenilmez ama bi tahminleri alayım.

Herkese merhaba. Memlekete gidiyorum. 4 hafta sonra gelicem. Geldikten 1 hafta sonra da bilgisayar alıcam. Alacağım bilgisayar 7200 TL. 5 hafta sonra ne kadar fiyat artışı gösterir. Biliyorum dolara bağlı ve bu nedenle kesin bir şey söylenilmez ama bi tahminleri alayım.
doların artıcağını düsünüyorum yunanistanla sorunlar olduğundan dolayı o yüzden 7500tl veya 8000tl olabilir

Dolar biraz artar ama ben fiyatlara aşırı yansıyacağını düşünmüyorum 100-150TL lik bir artış olur bence.

doların artıcağını düsünüyorum yunanistanla sorunlar olduğundan dolayı o yüzden 7500tl veya 8000tl olabilir
Katılıyorum, büyük ihtimalle minimum 7500₺ yi görür. Tabi bu süreçte yeni nesil gelmeye yakın olduğu için belki stokları bitirmek için indirim de yapılabilir. Ama bu ihtimal 0 a yakın ondan dolayı 7500-8000₺ arası olur.

Geri