9060 XT'nin gücü yaklaşık ne kadar?

7700xt iyi falan değil bos yapıyorsun gene

kral valla rt olarak öyle gözüküyor
1749210179556.webp

amd yi taşıyan şeylerden biri fsr4 oldu zaten dlss4 ile eşit durumdalar şu an he bir de RT iyileştirmeleri tabii bu yüzden diyorum ya yeni milli kartımız diye.
Çok da abartmaya gerek yok, güzel iş çıkarmışlar ancak hala gerisindeler NVIDIA'dan teknoloji konusunda.

technopatta 7700 XT ile 7800 XT arası olup RT olarak 7900 XT'ye yakın bir performansı olduğunu söylediğimden ban yedim, merak ediyorum bu ban ne kadar haklı diye. durum harbi böyle mi yoksa daha mı güçlü/güçsüz?
hayır, bir tık daha gerisinde 7900xt'nin. Kas gücü olarak çok fark olduğundan kapatıyor oradan. 9070 ile kafa kafaya.

1749210361887.webp

Amd kartlar rt olarak zayıf bu sonuçlar ne kadar dogru bu hesaba göre 5060 ti nin 4090 tiden daha iyi olması gibi bir şey
ne demek 5060 Tİ 4090 dan daha iyi değil 16x mfg açıyorsun geçiyorsun 4090'ı o.O2
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çok da abartmaya gerek yok, hala gerisindeler NVIDIA'nın teknoloji konusunda.

hayır, bir tık daha gerisinde 7900xt'nin. Kas gücü olarak çok fark olduğundan kapatıyor oradan. 9070 ile kafa kafaya.

Alıntıyı görüntüle
şu tarz tablolara bakıp karar vermeye gerek yok beni ilgilendiren oyun kısmına bakıyorum fpsler eşit veya birbirlerini geçiyorlar ben zaten önündeler demedim bu seride bunları yaptılar o yüzden taşıdı dedim.

ne demek 5060 Tİ 4090 dan daha iyi değil 16x mfg açıyorsun geçiyorsun 4090'ı o.O2
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

şu tarz tablolara bakıp karar vermeye gerek yok beni ilgilendiren oyun kısmına bakıyorum fpsler eşit veya birbirlerini geçiyorlar ben zaten önündeler demedim bu seride bunları yaptılar o yüzden taşıdı dedim.
Şu tarz tablo dediğin tom's hardware :ROFLMAO::ROFLMAO: Oyunlardan test edilip ortalama alıyorlar zaten, senin benim yaşımdan daha eskiler bu sektörde.

Bak işte bu site anlamsız.

Şu tarz tablo dediğin tom's hardware :ROFLMAO::ROFLMAO: Oyunlardan test edilip ortalama alıyorlar zaten, senin benim yaşımdan daha eskiler bu sektörde.

Bak işte bu site anlamsız.
tom's hardwareyi zaten tanıyorum 50 oyunun 30 unda 5070 Tİ daha önde ise 20 sinde 9070XT önde açıkçası bir tık ta oyunlara bağlı kartların vereceği performans oyun için konuşuyorum yoksa diğer şeylerde 5070 Tİ tokatlar zaten.

9060 XT 18 değilde 15k olsaydı bugün bambaşka şeyler konuşurduk. Evet halen fiyat olarak 5060 TI'dan hatta 8GB versiyonundan bile daha geride ama 7800 XT orada koç gibi dururken 3k daha verip 7800 XT alınır.

AMD, 5060'ın üzerine toprak atayım derken kendi kartını da öldürüyor bence. Hazır sistem dışında ve aciliyeti olan adam dışında bu karta para vermek çok mantıksız arkadaşlar.

9060 XT 18 değilde 15k olsaydı bugün bambaşka şeyler konuşurduk. Evet halen fiyat olarak 5060 TI'dan hatta 8GB versiyonundan bile daha geride ama 7800 XT orada koç gibi dururken 3k daha verip 7800 XT alınır.

AMD, 5060'ın üzerine toprak atayım derken kendi kartını da öldürüyor bence. Hazır sistem dışında ve aciliyeti olan adam dışında bu karta para vermek çok mantıksız arkadaşlar.
bana öyle gelmiyor ya 3-5 yıl sonra RT çıkacak büyük oyunların hepsine entegre edilecek gariban rx7800xt bunları afmf olmadan bir tık zor kaldırır 1 sene önce 7800xt almak mantıklı iken şu an sırf geleceğe dönük olsun diye 9060XT alınır bence ben fiyatların 16k banında düşeceğini düşünüyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,087
Üyeler
184,261
Son üye
Samedduman
Geri