9070 xt rt performansı...

Yazılımla gelen fps olduğundan dolayı çok büyük bir fark olmuyor kaynak tüketiminde ray tracing performansında 9070xt kötü olduğundan durum böyle ray tracing olmadan 9070xt 5070'i geçer

Sen nativede 20-30 fps almaya devam et istersen dostum ben sadece kartımı alıp akıcı oyun oynamak istiyorum overclock atıp ömrünü de kısaltmama gerek yok sahte kareyle bana orijinal kaliteyi veriyorsa ha sahte kullanmışım ha orijinal bu orijinal kare sevdası da yeni başladı fsr 3 falan da sahte kare üretiyor neden bu tepki yoktu bilmiyorum

Tüm oyunlar yakında doğrudan dahili ray tracing açık çıkacak o zaman görürsün farkı
Nativede 20 30fps mi aliyorum 😂 4kda 45fps oynuyorum şuan oyunu

Yazılımla gelen fps olduğundan dolayı çok büyük bir fark olmuyor kaynak tüketiminde ray tracing performansında 9070xt kötü olduğundan durum böyle ray tracing olmadan 9070xt 5070'i geçer

Sen nativede 20-30 fps almaya devam et istersen dostum ben sadece kartımı alıp akıcı oyun oynamak istiyorum overclock atıp ömrünü de kısaltmama gerek yok sahte kareyle bana orijinal kaliteyi veriyorsa ha sahte kullanmışım ha orijinal bu orijinal kare sevdası da yeni başladı fsr 3 falan da sahte kare üretiyor neden bu tepki yoktu bilmiyorum

Tüm oyunlar yakında doğrudan dahili ray tracing açık çıkacak o zaman görürsün farkı
Tamam hadi fps geçtim peki nvdia reflex? Bunda da tokatlamadı mı?

Tamam dostum o zaman 9800x3d ve gtx 1650 al.
Dostum yıllarca tost makinesi kullandım. Ekran kartı 920m idi. Düşün seviyeyi çağ dışı kalmış bir ekran kartı.
İşlemcimden dolayı yıllarca csde yüksek fps aldım. Yaklaşık 5 bin saatim var zaten.
Cs için ekran kartı fps belirliyor diyen insan bu oyunu hiç oynamamıştır.

Zaten insanlar öyle alıyor. Benim 10 yıllık arkadaşım sadece cs,lol,r6,pubg oynar. Ara da sırada işte tlou2 gibi oyunlar oynar. Hala Farcry3 oynuyor. Şimdi bu adam için kas gücü önemli. Adam r6,pubg,cs de yüksek fps isteyecek. Napsın mfg'yi. Ben mesela 4080 varken sadece cyberpunk 2077'de açtım frame gen'i. Ha teknoloji kötü demiyorum. Ama zaten alacak kişi bu kadar fps'i dert ediyor ise bu soru da gereksizleşiyor. Şuan da hiçbir amd kartı geçtik. 4090 dediğimiz 4k'da 100fps açan kart bile mfg'si olmadığı içiin 5070'in gerisinde. Böyle bir ortamda 5000 serisi hariç kart almaması lazım kişinin.
Tabi oynanacak oyuna göre kart alınmalı ARK oynayacak Palworld oynayacak adamın mfg falan bakmadan dümdüz AMD alması lazım belli spesifik durumlar oluyor bu şekilde, bu kartlar saf kas gücü olarak gömülüyor haklı olarak ama şu an herhangi bir 5000 serisi kart halihazırda r6 pubg gibi oyunları oynatmaya ve eski oyunları akıcı şekilde oynatmaya fersah fersah yeter (e sporculuk hedefi 78565 hz monitörüm var hzsini karşılasın derdi yoksa yeterli yani) bu kartların olayı güncel oyunlarda ortaya çıkıyor güncel oyunlarında çoğu yeni teknolojilerle çıktığından bence bu durumda kartlara değer biniyor
Tamam hadi fps geçtim peki nvdia reflex? Bunda da tokatlamadı mı?
ağam ben zaten nvidiacıyım forumda her gün 8-9 posta amd gömüyordum sadece 9070xt 5070den güç olarak daha güçlü dedim ama ben gidip windowsa dönecek olsam 5070 alırım

Dostum yıllarca tost makinesi kullandım. Ekran kartı 920m idi. Düşün seviyeyi çağ dışı kalmış bir ekran kartı.
İşlemcimden dolayı yıllarca csde yüksek fps aldım. Yaklaşık 5 bin saatim var zaten.
Yinede çoğunluğu ekran kartı belirliyor işlemci yüzde 30luk bir kısmı falandır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tabi oynanacak oyuna göre kart alınmalı ARK oynayacak Palworld oynayacak adamın mfg falan bakmadan dümdüz AMD alması lazım belli spesifik durumlar oluyor bu şekilde, bu kartlar saf kas gücü olarak gömülüyor haklı olarak ama şu an herhangi bir 5000 serisi kart halihazırda r6 pubg gibi oyunları oynatmaya ve eski oyunları akıcı şekilde oynatmaya fersah fersah yeter (e sporculuk hedefi 78565 hz monitörüm var hzsini karşılasın derdi yoksa yeterli yani) bu kartların olayı güncel oyunlarda ortaya çıkıyor güncel oyunlarında çoğu yeni teknolojilerle çıktığından bence bu durumda kartlara değer biniyor

ağam ben zaten nvidiacıyım forumda her gün 8-9 posta amd gömüyordum sadece 9070xt 5070den güç olarak daha güçlü dedim ama ben gidip windowsa dönecek olsam 5070 alırım
5070den güç olarak çok çok üstün

Yinede çoğunluğu ekran kartı belirliyor işlemci yüzde 30luk bir kısmı falandır

5070den güç olarak çok çok üstün
O hikaye tabanlı oyunlar için. Valorant mesela, alacağın fps'i ekran kartı mı belirliyor işlemci mi 😄
4k da falan oynamıyorsan, ( ki çoğu yüksek rank oyuncu 1280x960 çözünürlükte oynar karakterler daha büyük gözükür çünkü ), ekran kartının hiçbir etkisinin olmayacağını göreceksin.

Ben 2k cozünürlükte Max ayarlarda cod bf arena vb gibi grafik tarafida güzel FPS oyunları oynuyorum bu yüzden 9070xt aldım upscale yani dlss fsr hiç bir zaman önceligim olmuyor. Ama hikaye oynasam fg vb dikkat edebilirdim amdde fsr4 vb var ama adı var sadece şuanlık kendi yok belki ilerde mfg tarzı bir şey eklerler tabi 5070 de daha ucuz full ben hikaye oynuycam diyosan 5070 al gec

Sanal çözünürlük yoksa nvidiaya müsaade

Ekler

• Screenshot_20250528-152038_YouTube.webp
    Screenshot_20250528-152038_YouTube.webp
    115 KB · Hit: 43
Ben 2k cozünürlükte Max ayarlarda cod bf arena vb gibi grafik tarafida güzel FPS oyunları oynuyorum bu yüzden 9070xt aldım upscale yani dlss fsr hiç bir zaman önceligim olmuyor. Ama hikaye oynasam fg vb dikkat edebilirdim amdde fsr4 vb var ama adı var sadece şuanlık kendi yok belki ilerde mfg tarzı bir şey eklerler tabi 5070 de daha ucuz full ben hikaye oynuycam diyosan 5070 al gec
Bende fps oyunlarını daha sıklıkla oynuyorum hikaye oyunları oynasan bile belli bir sonu var piyasada kac tane story oyunu var elbet işin sonunda saat olarak daha cok oynayacağın fps oyunu daha cok

56'ya 54 aynı aw ağsşsşsğağağaaüa delisin sen hacım
5070ti 10k daha pahalı 9070xtden aradaki farka ekipman seti dizilir blackshark v2 pro fun60 ultra aj159 apex aldım 😂😂

Mfg açmadan her testte 5070'in önünde 9070xt. Mfg açarsan 4090'ı da geçiyor zaten.

Geri