🔥İndirim AKKO MONSGEEK M1 V5-SP VIA 3700 + %10 iyzico indirimi

konu başlığında ve içerikte oyun amacı dışında kullanılacağına dair bir ifade yok, bu yüzden güncel teknolojiler barındıran ve nispeten daha uygun fiyatlı bir klavye önerdim. sizin oyun amacı dışında kullanılacağını düşünme sebebiniz nedir?
Mekanik klavyeler basım hissi ve sesi için manyetikler de performansı için alınır genelde. Buna alternatif olabilecek bi ürün değil fun 60

Ajazz ak980'mi iyi bumu?

Şu fiyata bedava denebilir alüminyum kasa ve premium bir ürün için. İyzico %10 + iyzico ilk alışveriş + parolapara ilk alışveriş kombosuyla 1000 tl civarı daha ucuza getirebilirsiniz.

Üzerindeki creamy purple tactile switch gayet iyidir ama linear switch bence daha başarılı. Tamamen kişisel kullanımla alakalı switch meselesi. Klavyeyi alıp linear switchle kullanmak isteyenlere cream yellow pro v3, piano pro v3, rosewood, milky yellow pro gibi switchleri önerebilirim. Hepsi 10 numara switchler, ses farklarına bakıp alabilirsiniz.

Klavyenin stok parlaklığı düşük gelebilir. Fabrika çıkışı parlaklık sınırı kısılmış durumda. Normalde bu parlaklık yeterli olur ancak klavyenin hem switchlerinin hem de keycapslerinin ışık geçirgenliği düşük. Bu sorunu konumdaki firmware güncellemesini yaparak çözebilirsiniz ve ek olarak signalrgb desteğini klavyenize eklemiş olursunuz. Singalrgb kullanarak rgbyi istediğiniz gibi özelleştirebilirsiniz.

Herkes fiyatını övünce hemen bir el atalım dediler herhalde. 4000 TL olmuş, alıştık artık.
Bir hata oldu herhalde, sabah 4000 TL gözüküyordu şimdi konudaki fiyat.

Son düzenleme:
Almak isteyen olursa aldım hiç kullanmadım pc yok çünkü 🥹

Geri