fiyatini hakeden bisey olmasi muhim olan. akko uzun zamandir goruyorum. konudaki cihazlardan v5 olanin manyetik switchi olsa tadindan yenmez duruyo ama trde bulamadim. yada ucuk fiyatlarda gordum 7k gibi
ilk danistigimda da f/p onerilerini olursa cok memnun olurum. tecrubenizi onemsiyorum
Açık konuşmak gerekirse konudaki m1v5 modeli kendi sitesinden bile daha ucuza geliyor iyzico ile. 2024te 30-40ürün denemişimdir bu bütçede böyle bir ürün yok. Gaming gen fiyatı kendi sitesiyle aynı fiyata koymuş, üstüne %15 indirim. Kendi fiyatında bile çok kişiye aldırdığım çok güzel ve hissiyatı bebek gibi bir ürün. Eğer bütçeniz 3900e çıkıyorsa alabileceğiniz en iyi ürün diyebilirim. Eğer HE arıyorsanız ; HE klavyelerde hissiyat arayamazsınız. Bu ürünün yarı fiyatındaki aula f75 bile yıkar herhangi bir HE klavyeyi. Eğer layout sizin için sorun değilse ; fun60ultra tmr var gaminggende. İyzico ile site fiyatıyla aynı fiyatlara geliyor. TMR HE klavyelerin upgrade edilmiş hali diyebilirim. HE klavyelerde sadece wasd gibi movement tuşlarını kullanıyoruz hepimiz sırf HE için tüm yazım hissiyatını göz ardı ederek. TMR pcblerde hem manyetik, hem mekanik switchleri aynı boardda kullanabilirsiniz. WASD manyetik, kalan tuşlar mekanik şeklinde. Ayrıca güç tüketimi ve gecikmesi de çok daha düşük.