Neler Yeni

🔥İndirim 🔥🔥 AKKO MONSGEEK M1W V3-SP-VIA Iyzico ile 3600TL 🔥🔥

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
İyzico kampanyasını kaçıran varsa Pazarama'dan alabilir. İş Bankası 5000 TL üzeri alışverişe 700 TL Maxipuan veriyor. Ekstra olarak vade farksız 6 taksit.

Heyheyteo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Halit Dinçer
Arkadaşlar merhaba v5 olan modeli aldım ama driver yukleyemıyorum ve bu ısık parlaklıgı bu kadar mı bu klavyenın bu konuda bılgısı olanlar yonlendırebılır mı youtube da **hocası klavyelerın tanıtımını yapmıs ve v3 ile v5 arasında ciddi farklar varmıs alırken v5 alın v5 ın bataryası daha fazla dıyen arkadaşlar oldugu ıcın v5 modelını almıstım ve bu capslock altındakı tus ne ışe yarıyor onu da anlatır mısınız iyi forumlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar merhaba v5 olan modeli aldım ama driver yukleyemıyorum ve bu ısık parlaklıgı bu kadar mı bu klavyenın bu konuda bılgısı olanlar yonlendırebılır mı youtube da **hocası klavyelerın tanıtımını yapmıs ve v3 ile v5 arasında ciddi farklar varmıs alırken v5 alın v5 ın bataryası daha fazla dıyen arkadaşlar oldugu ıcın v5 modelını almıstım ve bu capslock altındakı tus ne ışe yarıyor onu da anlatır mısınız iyi forumlar.
Ekleme: Kablo ile baglantı kurdum ve fn tusu sureklı yesıl yanmakta sebebı nedir?

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,058
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks

freygasm

80+ Gold
1739638373161.png

Downloada basınca sayfada ctrl+s yapın kaydedin.
Buraya yükleyin yazılımı bu şekilde.
Caps tuşu altındaki şey de kablosuz moda geçmek için switch.

Ekleme: Kablo ile baglantı kurdum ve fn tusu sureklı yesıl yanmakta sebebı nedir?

Şarj indikatörü o, şarjı yüksek demek.

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,058
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
Discord
Alperburaks

freygasm

80+ Gold

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
967
İsim
Buğra
Rgbler qmk firmwarede düzelir kolay o, donanım olarak sorun yok yazılımsal;

Keychron overpriced hocam, keychroneu pahalı yapan şey ilk qmk via klavyeyi üretmeleri. Herhangi bir keychron klavye stok anlamda çok çok aşağıda. Benim kullandığım model buydu; https://www.keychron.com/products/k...pOxX-1ZQUBYOQqrIolEUYpDzPuTwFJj9ZYEd7YWXEibT6
Ses ve hissiyat anlamında çok zayıf, ciddi anlamda mod ve switch değişimi istiyor. Konuda paylaşılan ürün hissiyat anlamında yıkar, malzeme kalitesi de aynı diyebilirim.

Ayrıca q serisi hariç tamamen aluminyum değil, çerçeve aluminyum kasa plastik.

Memnun kaldınız mı :D
hocam kaç dakikada uyku moduna geçeceğini nasıl ayarlıyoruz ya bir bulamadım

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,256
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
gradyan keycaps siyah olanı aldım elimde gradyan gride morda vardı contour beyazı alabilseydim
Valla hocam bende keşke shine modelini alsaydim diyodumda şanssızlık bendeki gradyan mavi beyaz keycapsi taktım cok güzel duruyor ama rgbsi biraz yetersiz gibime geldi onun dışı problem yok çok memnunum inşallah sizde memnunsunuzdur

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,058
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
Discord
Alperburaks

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,256
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
Benimkide böyle oldu 😁

Ekler

• 1739553400154.jpg
    1739553400154.jpg
    3.4 MB · Hit: 29

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,058
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
Discord
Alperburaks
Valla hocam bende keşke shine modelini alsaydim diyodumda şanssızlık bendeki gradyan mavi beyaz keycapsi taktım cok güzel duruyor ama rgbsi biraz yetersiz gibime geldi onun dışı problem yok çok memnunum inşallah sizde memnunsunuzdur
rgb ile işim yok aulanınki çok geliyordu en kısıkta kullanıyordum hep keycaps veya switchlerden yanada sorunum yok zaten iyiler sıkılsamda değişirler sadece kasa beyaz olsa daha estetik olacaktı ancak param yetmiyordu

freygasm

80+ Gold
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,210
Üyeler
168,260
Son üye
Josephx06
Top Bottom