Ekleme: Kablo ile baglantı kurdum ve fn tusu sureklı yesıl yanmakta sebebı nedir?Arkadaşlar merhaba v5 olan modeli aldım ama driver yukleyemıyorum ve bu ısık parlaklıgı bu kadar mı bu klavyenın bu konuda bılgısı olanlar yonlendırebılır mı youtube da **hocası klavyelerın tanıtımını yapmıs ve v3 ile v5 arasında ciddi farklar varmıs alırken v5 alın v5 ın bataryası daha fazla dıyen arkadaşlar oldugu ıcın v5 modelını almıstım ve bu capslock altındakı tus ne ışe yarıyor onu da anlatır mısınız iyi forumlar.
Satmadim hala duruyor yedekte beyaz akkoya param yetmedi diyeHarbiden ne kadar aulaci varsa hepsi sattı monsgeek aldı![]()
Arkadaşlar merhaba v5 olan modeli aldım ama driver yukleyemıyorum ve bu ısık parlaklıgı bu kadar mı bu klavyenın bu konuda bılgısı olanlar yonlendırebılır mı youtube da **hocası klavyelerın tanıtımını yapmıs ve v3 ile v5 arasında ciddi farklar varmıs alırken v5 alın v5 ın bataryası daha fazla dıyen arkadaşlar oldugu ıcın v5 modelını almıstım ve bu capslock altındakı tus ne ışe yarıyor onu da anlatır mısınız iyi forumlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ekleme: Kablo ile baglantı kurdum ve fn tusu sureklı yesıl yanmakta sebebı nedir?
Şarj indikatörü o, şarjı yüksek demek.Arkadaşlar merhaba v5 olan modeli aldım ama driver yukleyemıyorum ve bu ısık parlaklıgı bu kadar mı bu klavyenın bu konuda bılgısı olanlar yonlendırebılır mı youtube da **hocası klavyelerın tanıtımını yapmıs ve v3 ile v5 arasında ciddi farklar varmıs alırken v5 alın v5 ın bataryası daha fazla dıyen arkadaşlar oldugu ıcın v5 modelını almıstım ve bu capslock altındakı tus ne ışe yarıyor onu da anlatır mısınız iyi forumlar.
Ekleme: Kablo ile baglantı kurdum ve fn tusu sureklı yesıl yanmakta sebebı nedir?
Hangisini aldınız hocam ?Satmadim hala duruyor yedekte beyaz akkoya param yetmedi diye![]()
gradyan keycaps siyah olanı aldım elimde gradyan gride morda vardı contour beyazı alabilseydimHangisini aldınız hocam ?
Rgbler qmk firmwarede düzelir kolay o, donanım olarak sorun yok yazılımsal;
Keychron overpriced hocam, keychroneu pahalı yapan şey ilk qmk via klavyeyi üretmeleri. Herhangi bir keychron klavye stok anlamda çok çok aşağıda. Benim kullandığım model buydu; https://www.keychron.com/products/k...pOxX-1ZQUBYOQqrIolEUYpDzPuTwFJj9ZYEd7YWXEibT6
Ses ve hissiyat anlamında çok zayıf, ciddi anlamda mod ve switch değişimi istiyor. Konuda paylaşılan ürün hissiyat anlamında yıkar, malzeme kalitesi de aynı diyebilirim.
Ayrıca q serisi hariç tamamen aluminyum değil, çerçeve aluminyum kasa plastik.
hocam kaç dakikada uyku moduna geçeceğini nasıl ayarlıyoruz ya bir bulamadımMemnun kaldınız mı![]()
Valla hocam bende keşke shine modelini alsaydim diyodumda şanssızlık bendeki gradyan mavi beyaz keycapsi taktım cok güzel duruyor ama rgbsi biraz yetersiz gibime geldi onun dışı problem yok çok memnunum inşallah sizde memnunsunuzdurgradyan keycaps siyah olanı aldım elimde gradyan gride morda vardı contour beyazı alabilseydim
bilmiyorum ki aldım eve getirdim hala açmadım kutuyu mouseyi ve mousepadi bekliyorum şuan he birde creamy yellow switch alacağımMemnun kaldınız mı![]()
rgb ile işim yok aulanınki çok geliyordu en kısıkta kullanıyordum hep keycaps veya switchlerden yanada sorunum yok zaten iyiler sıkılsamda değişirler sadece kasa beyaz olsa daha estetik olacaktı ancak param yetmiyorduValla hocam bende keşke shine modelini alsaydim diyodumda şanssızlık bendeki gradyan mavi beyaz keycapsi taktım cok güzel duruyor ama rgbsi biraz yetersiz gibime geldi onun dışı problem yok çok memnunum inşallah sizde memnunsunuzdur