Neler Yeni

🔥İndirim 🔥🔥 AKKO MONSGEEK M1W V3-SP-VIA Iyzico ile 3600TL 🔥🔥

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Ali
Dongleyi ön panele takınca kopma sorunu yaşamadım iki gündür. Şuan tek problem şarjın ne kadar kaldığını bir türlü kestirememem ve oyunun ortasında şarjın bitmesi. Bunun göstergesi için bir tuş kombinasyonu vardı %10 dilimler halinde sayılar yeşil yanıyordu bilen var mı? Bir de 8000 mah bataryanın şarj olması ne kadar sürer ortalama hızlı şarj olmadığını varsayarsak?
Fn + Space

Garbajosa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
375
İsim
Kenan Çelik
Kablosuz bir klavyeye ihtiyacım vardı. Son durum nedir acaba? Sanırım kullananlar memnun kalmadı.

EmrCPR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
744
İsim
Emre
Kablosuz bir klavyeye ihtiyacım vardı. Son durum nedir acaba? Sanırım kullananlar memnun kalmadı.
Hocam ben gayet memnunum on numara klavye m1-ve5 sp via olan modeli aldım. Bana göre ışığı yeterli keycapsleri değiştirince ışık daha net olur. Ama şu an bile bana yeterli ve ilk defa böyle bir klavye kullanıyorum ve çok memnunum.

Mavisier

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Halis Bağcı
Pazarama, Hepsiburada gibi E-Ticaret sitelerinde satış yapan Beta Plus Teknoloji, Gaming.gen.tr'ye mi ait? Adresleri aynı. Bilgisi olan var mı?
Hayır aynı değiller. Beta Plus Teknoloji bir E ticaret firmasıdır, gaming gen tr ile alakası yoktur. mail atıp sorabilirsiniz. kendileri söylüyor bunu. beta plus'u tavsiye etmiyorum, iade kabul etmiyor THH ile sonuçlanan bir çok durum söz konusu. diğer sitelerden raporlara yazışmalara bakabilirsiniz.

Alcoholed

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
Tolga
Hayır aynı değiller. Beta Plus Teknoloji bir E ticaret firmasıdır, gaming gen tr ile alakası yoktur. mail atıp sorabilirsiniz. kendileri söylüyor bunu. beta plus'u tavsiye etmiyorum, iade kabul etmiyor THH ile sonuçlanan bir çok durum söz konusu. diğer sitelerden raporlara yazışmalara bakabilirsiniz.
Ben de sormuştum değiliz cevabı verdiler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Birkan Öztürk
Hocam ben gayet memnunum on numara klavye m1-ve5 sp via olan modeli aldım. Bana göre ışığı yeterli keycapsleri değiştirince ışık daha net olur. Ama şu an bile bana yeterli ve ilk defa böyle bir klavye kullanıyorum ve çok memnunum.
ışık şiddeti dışında ben gayet memnunum hocam
Işık şiddeti direkt yazılımsal düşükmüş. Qmk ayarınsa 255 olması gereken seviye 104 olarak girilmiş. Bunun yazılımını yapan elemanlar malesef düşük ışık şiddeti ayarlamışlar. Çözmenin yolu varda qmk bilgim hiç yok.

frqn

80+
Ben baktığımda iki firmasında sahibi aynıydı diye hatırlıyorum, ikiside aynı bünyede ama farklı satış stratejileri vardır

Durandal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
İlker Durmaz

Ben de sormuştum değiliz cevabı verdiler.

Arkadaşlar gaming gen tr ve laptop com tr siteleri beta oyun veya beta plus firmasına ait sitelerdir. Sitelerin iletişim adreslerine, çerez politikalarına vs vs bakarsanız hep aynı adresi ve aynı firma ismini göreceksiniz. Bence inkar etmelerinin sebebi daha önce ekşi sözlük vb. yerlerde "beta plus rezaleti" gibi konuların olması. Bu ismi unutturmaya çalışıyorlar belli ki.

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Adreslerine kadar aynı yazıyor. Gaming gen hayır yazmak yerine dava açardı. Belki de bazı yanlışlar yaptılar ve yeni isim ve politikalarla bir yola girdiler. Sonuç olarak istedikleri kadar inkar etseler de bir problem olursa THH süreci sonrası haklıysak kazanırız.

Alcoholed

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
Tolga
Arkadaşlar gaming gen tr ve laptop com tr siteleri beta oyun veya beta plus firmasına ait sitelerdir. Sitelerin iletişim adreslerine, çerez politikalarına vs vs bakarsanız hep aynı adresi ve aynı firma ismini göreceksiniz. Bence inkar etmelerinin sebebi daha önce ekşi sözlük vb. yerlerde "beta plus rezaleti" gibi konuların olması. Bu ismi unutturmaya çalışıyorlar belli ki.
Ben de aynı firma olduklarını tahmin ediyorum. Bana verilen cevabı söyledim. Ben galax 4070tis n11 üzerinden betaplus mağazasından aldım. Zaten üründen de belliydi onlar olduğu 😂 sonradan farkettim kendi sitelerinde ekran kartı alana oyun hediyesi vardı. Betaplusa sordum öyle kampanyamız yok dedi. Dedim gaminggen sitenizde var. Onlar ile alakaları olmadıklarını söyledi yetkili abimiz.

Top Bottom