Valla ben sordum kullanabilir miyim diye bana sorun olmaz dediler. Hattı taktım kullanıyorum şu an.Telefonun kutusunda güvenlik bantları var. İade koşullarına açılmamış olması gibi ibareler gördüm. Kutuyu açmak riskli değil mi?
Valla ben sordum kullanabilir miyim diye bana sorun olmaz dediler. Hattı taktım kullanıyorum şu an.Telefonun kutusunda güvenlik bantları var. İade koşullarına açılmamış olması gibi ibareler gördüm. Kutuyu açmak riskli değil mi?
Senin bileceğin iş kanka ama Amazon bu boru değil. Bence bir şekilde halledecekler.Dedikleri doğru olsa şimdiye IMEI yazılmıştı faturaya bilmiyorum ne kadar mantıklı güvenmek...
Ben açtım hatsız evde kullanıyorum telefonda hasar olmadığı sürece iade edebilirsinTelefonun kutusunda güvenlik bantları var. İade koşullarına açılmamış olması gibi ibareler gördüm. Kutuyu açmak riskli değil mi?
Hocam ben eski telefonu kardeşime vereceğim ve yeni a34'ü de yarın Üniversiteye dönerken yanımda götüreceğim de o yüzden sim takmam lazım. Bu bir problem yaratmaz değil mi ?Amazon faturaları tek şekilde kesiyor. fatura kesim formatları tüm amazon avrupa jp ve us'ta aynı. telefonun ımeı'sının yazması bizim türkiyeye has bir konu. telefonu alan kişilere tekrar'dan fatura düzenleyip mail kutularına iletecekler. olay bu kadar basit. amazonda ki tüm telefonlar resmi disb garantili hepsi de btk'ya kayıtlı telefonlar. o yüzden kasmayın rahat olun. amazon halleder.
9. Güne girdim hala çözülmedi.Bu konu hakkında bir gelişme yaşayan oldu mu ? Ben de Hepsiburada üzerinden M34 satın almıştım ama faturada TC Kimlik NO yazmıyor. 2 kere iletişime geçtiğimde bunun için çalışmalarımız devam ediyor deyip geçiştirdiler 1 haftayı geçiyor ilk talebimi vereli. Bir sonuç alabilen oldu mu ?