Yardım Anlık olarak internette sorun yaşayan var mı?

Nays. Muhabbetinden sonra düşündüm aklıma TT ninde hacklenmiş olması belki muhtemel dedim
çok değişik bir gidiş. google da arama yapamıyorsun ama linklere giriyorsun. yt ye hiç girmiyor.
internet tabanlı uygulamalara da giriyor. anlamadım bu işten.

Turkcell ve Kablonet'te de sıkıntı var. Turkcell düzeldi gibi. Kendini kapatıp açıyordu şimdi sabit ama erişim yok hala.
TR geneline acaba siber saldırı mı yapıldı yada yapılıyor ki acaba

Hem mobil hem ev interneti şuan sıkıntılı Türk Telekomda da

Turkcell ve Kablonet'te de sıkıntı var. Turkcell düzeldi gibi. Kendini kapatıp açıyordu şimdi sabit ama erişim yok hala.
Turkcell şebeke ve internet çekiyor şuan gibi çift hat kullanıyorum turkcell e geçirdim interneti normal gibi duruyor her şey

Konudan bağımsız ekimde bedelli askerliğe gideceğim diye kvk garantili bir tuşlu telefon aldım arama yapılıyor ama sms gitmiyor defalarca aradım Türk Telekomda sorunun farkında ama çözüm üretmiyorlar. Vaktim olsa sözleşme feshi için uğraşırımda vaktim yok. Kısacası bu firmalar ülkenin tekelini ele geçirmiş devlet tarafından denetleme bile yok. Bu firmaları özelleştirenler utansın.

internette problem var

YT Google bir çok uygulamayı kullanamadım TT de tabii
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gelmiş internet düzeldi her halde ama sanırım siber saldırı gerçekleşti TR geneline

Evet Kablonet sıkıntılı google harici de forumu dahi takılarak açıyor bazen

Google’a erişim sorunu Ortadoğu ve Avrupa’nın bazı bölgelerinde yaşanıyor.

Haber bu şekilde.

Genel olarak bir sorun varmış orta doğu ve avrupada ama bölgesel olarak sorun varsa benim tahminim siber saldırılar bir grup ancak kendi çaplarında bölgesel erişimi engelleyebilecek kadar büyük tam kesinti yapamayacak kadar küçük olabilir veya altyapı sorunları sonuçta denizden geçiyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,875
Üyeler
184,067
Son üye
BiGDreAM06
Geri