S1BY 80+ Katılım 29 Ocak 2023 Mesajlar 23 Dahası Reaksiyon skoru 4 İsim Baran TAN 2 Nisan 2023 #1 Yeni bir laptop aldım ve bir antivirüs programı da kullanmak istiyorum Kaspersky gibi. Oyun performansını ne kadar etkiler?
Yeni bir laptop aldım ve bir antivirüs programı da kullanmak istiyorum Kaspersky gibi. Oyun performansını ne kadar etkiler?
Gergin Görünüşlü İlber 80+ Silver Katılım 26 Ocak 2023 Mesajlar 3,532 2 Nisan 2023 #2 çok etkilemez büyük ihtimalle etkilersede oyun oynarken kapatabilirsin
A ApRâ 80+ Silver Katılım 29 Ocak 2021 Mesajlar 2,048 En İyi Cevap 1 2 Nisan 2023 #3 Cihazda SSD varsa ve çok kötü bir şey değilse %1 etkiler, etkilemez. Kaspersky ve Bitdefender için bu söylediklerim geçerlidir.
Cihazda SSD varsa ve çok kötü bir şey değilse %1 etkiler, etkilemez. Kaspersky ve Bitdefender için bu söylediklerim geçerlidir.
A Alitürker 80+ Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 107 Dahası Reaksiyon skoru 22 İsim Ali Türker 8 Nisan 2023 #4 S1BY yazmış: Yeni bir laptop aldım ve bir antivirüs programı da kullanmak istiyorum Kaspersky gibi. Oyun performansını ne kadar etkiler? Devamı için tıklayın... Bazen Kaspersky açıkken oyun oynuyordum anlık fps düşüşleri oluyordu ama farkedilmiyor bile çok az bir etkisi var
S1BY yazmış: Yeni bir laptop aldım ve bir antivirüs programı da kullanmak istiyorum Kaspersky gibi. Oyun performansını ne kadar etkiler? Devamı için tıklayın... Bazen Kaspersky açıkken oyun oynuyordum anlık fps düşüşleri oluyordu ama farkedilmiyor bile çok az bir etkisi var