Araba önerisi istiyorum

İşte zevk sahibi biri çıktı.
Ben ds tercih ederdim, a4 e o para çok bana göre eski kasa A5 alırdım.

Mesela bunun gibi a5 daha iyi bence.

• Beğen
Reaksiyonlar: soul
Merhabalar şuan bende 2023 MODEL NİSSAN QASHQAİ 1.5 e-POWER SKYPACK( dedemin hadiyesi) var bunu satmayı düşünüyorum çünkü alışamadım ve çok büyük bunun yerine çıkacak olan Togg sedan modeli almalı mıyım ya da 2 milyon TL'ye önerebileceğiniz araba var mı?
Konfora ve iç gösterişe önem veren biriyim
togg alınmaz tamamen yetersiz bir araba togg fiyatlarına mercedes tercih edebilirsiniz

Kriterlere uysa süper araç 😅
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Noktayı koyuyorum

Volvo S90
Güzel tercih olabilir. Ama ben içini hiç beğenmiyorum. Ama tank olduğu gerçeğini değiştirmez.

Temiz 5.20 alınabilir 2019 model bulabilirsen. Eğer 1 ay beklersen 2022 model 5.20 satacağız. Kredi çekip alabilirsiniz tramersiz temiz araba.

Merhabalar şuan bende 2023 MODEL NİSSAN QASHQAİ 1.5 e-POWER SKYPACK( dedemin hadiyesi) var bunu satmayı düşünüyorum çünkü alışamadım ve çok büyük bunun yerine çıkacak olan Togg sedan modeli almalı mıyım ya da 2 milyon TL'ye önerebileceğiniz araba var mı?
Peugeot 408 lansman fiyatı ile bugün yarın satışa çıkacak ben olsam direk onu alırıdm

2 milyon tl büyük bir para. Ben olsam direkt Audi a5 sportback alırdım 2.el

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,240
Üyeler
186,859
Son üye
Rheria
Geri