Neler Yeni

Assassin's Creed Shadows Bir Başyapıt!

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Originste değişik bi tat vardı cidden oyunlar aynı gibi onda bi akıcılık vardı ama en azından. Vallahada odysey de çok baltalandı alt f4 atıp çıkasım geldi hep
Şu an Valhalla'yı iki sene sonra tekrar oynuyorum. Eşyalar arası mesafeler atla bile olsa uzak ama o kadar sıkmıyor. Yalnız Odyssey'i oynatacak bir güç yok. Sırf bitirmek için bitirmiştim zamanında. Haritanın aşırı büyük olması oyundan soğutmuştu beni.

mehmeths

80+
Alıntıyı görüntüle

Dostlar selam, oyunun henüz 12 saatine geldim, atmosferi, ambiyansı, grafikleri,yeni mekanikleri ve özellikle hikaye sunumu oyuncuya gerçekten hissettirmek istedikleri duyguyu hissettiriyor. Tam bir Assasins oyunu!

Oyunun Prologue (Başlangıç) Kısmında ve Yasuke ile Naoe 'nin ilk karşılaşmalarında iki kez ağladım la, bildiğin ağladım.

Konuya nereden başlayacağımı bilmiyorum ama kalelere gizlice Naoe ile girip sessizce düşman avlamak, düşmanların yerini tespit edip tek tek temizledikten sonra loot yapmak, bazı Samuraylar gerçekten zor ölüyor, arkadan suikast yaparsanız seviyenize göre ya öldürme ya da ağır yaralama şansı veriyor, ağır yaraladığınızda can yarıya iniyor dodge attack kombinasyonu ile sağlam bir deneyim sunuyor.

İtem düşürme-İtem geliştirme gibi konuları, ya ben gerçekten bu oyuna bütünüyle aşık oldum, bu oyun benim oynamaktan keyif aldığım en iyi AC oyunu!

Oyuna tek eksi vereceğim konu yüz animasyonları sanki arada böyle (Arada) robot animasyonu gibi, kaş ağız animasyonları geç geliyor gibi.

Bu oyunu oynayın arkadaşlar, her türlü incelemeyi izledim Youtuberlardan, biri oyun çok uzun demiş, diğeri hikaye anlamsız kalıyor sonda vb demiş, herkesin oyundan ne beklediğine bağlı bu durum dostlar, ben şahsen stealth-loot upgrade yourself karışımını çok seviyorum oyunlarda, size sadece bir sahne atıyorum... Bir şans vermeniz için sebep olacaktır :)

alabilirsek öylede :D

GT 1010

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
165
İsim
Yasuo Mehmet
Bir suru seslendirme ve dil desteği var ama Türkce dil desteği yok. Yapay zeka bile artık çevirebiliyorken turkce dil eklemiyorlarsa bende oyunu almıyorum. 5-10 dolar olur ancak o zaman alırım.

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,564
İsim
Baran Kut
Bir suru seslendirme ve dil desteği var ama Türkce dil desteği yok. Yapay zeka bile artık çevirebiliyorken turkce dil eklemiyorlarsa bende oyunu almıyorum. 5-10 dolar olur ancak o zaman alırım.
300 Liraya deneyebilirsin. Bence en fazla bu oyun bunu hakediyor.

Ben10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
331
İsim
Eray Fındık
Makul seviyelere gelirse almayı düşünüyorum ama çok bi beklentim yok. Son oyunlarda hiçbirini bitirmedim valhalla 50. Saatte üçüncü kez bıraktım hep aynı şeyler oluyor. Bunda biraz farklıdır ama çokta olduğunu sanmıyorum. Japon kültürü için alıcam daha çok.
Ve her oyun gibi bundada at sürmek oyunda zulümmüş duydum. Koşmak kadar saçma bişey yok ordan oraya en sinir olduğum şeylerden biri. İki metre at sürülmüyor hep otomatiğe veriyordum
100 TL'ye paylaşımlı hesap al oyna hocam bi kaç aya 25 TL'ye düşer yeni çıktı diye yüksek

GT 1010

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
165
İsim
Yasuo Mehmet

Bu oyundan önce oynarsam mirage oynarım hocam. Oynamak istediğim başka oyunlar var. Origins ve odyssey güzel gelmişti ama Valhallayı zor bitirdim.

firatness

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Fırat Kaya

Dostum ubisoft+ ile ac shadows kaça geliyor?

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,564
İsim
Baran Kut

firatness

80+
Dahası