Alıntıyı görüntüle
Dostlar selam, oyunun henüz
12 saatine geldim,
atmosferi, ambiyansı, grafikleri,yeni mekanikleri ve özellikle hikaye sunumu oyuncuya gerçekten hissettirmek istedikleri duyguyu hissettiriyor. Tam bir Assasins oyunu!
Oyunun Prologue (Başlangıç) Kısmında ve
Yasuke ile
Naoe 'nin ilk karşılaşmalarında iki kez ağladım la, bildiğin ağladım.
Konuya nereden başlayacağımı bilmiyorum ama kalelere gizlice
Naoe ile girip sessizce düşman avlamak, düşmanların yerini tespit edip tek tek temizledikten sonra loot yapmak, bazı Samuraylar gerçekten zor ölüyor, arkadan suikast yaparsanız seviyenize göre ya öldürme ya da ağır yaralama şansı veriyor, ağır yaraladığınızda can yarıya iniyor dodge attack kombinasyonu ile sağlam bir deneyim sunuyor.
İtem düşürme-İtem geliştirme gibi konuları, ya ben gerçekten bu oyuna bütünüyle aşık oldum, bu oyun benim oynamaktan keyif aldığım en iyi AC oyunu!
Oyuna tek eksi vereceğim konu yüz animasyonları sanki arada böyle (Arada) robot animasyonu gibi, kaş ağız animasyonları geç geliyor gibi.
Bu oyunu oynayın arkadaşlar, her türlü incelemeyi izledim Youtuberlardan, biri oyun çok uzun demiş, diğeri hikaye anlamsız kalıyor sonda vb demiş, herkesin oyundan ne beklediğine bağlı bu durum dostlar, ben şahsen stealth-loot upgrade yourself karışımını çok seviyorum oyunlarda, size sadece bir sahne atıyorum... Bir şans vermeniz için sebep olacaktır