Neler Yeni

Yardım Asus mu Gigabyte mi?

MüslümGürses

80+ Silver
En İyi Cevap
3
İlerde yeni bir sistem toplayacağım ekran kartı asus mu olsun gigabyte mi? alacağım ekran kartı 8gb önerdiğiniz bir model varmıdır

Pc'de oyun oynyacağım ders çalışacağım yazılımda kendimi geliştireceğim ona göre bir ekran kartı önerir msiniz arkadaşlar
Asus

sami şahin

80+ Silver
En İyi Cevap
2
marklara değil ürünleri karşılaştıralım

MüslümGürses

80+ Silver
En İyi Cevap
3
İlerde yeni bir sistem toplayacağım ekran kartı asus mu olsun gigabyte mi? alacağım ekran kartı 8gb önerdiğiniz bir model varmıdır

Pc'de oyun oynyacağım ders çalışacağım yazılımda kendimi geliştireceğim ona göre bir ekran kartı önerir msiniz arkadaşlar
RX 5700

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mustafa Berk Demirtaş
İlgilendiği Kategoriler
Gaming Laptop, Donanım, Yazılım
Bana sorarsan Asus. Bundan önceki masaüstü bilgisayarımı ful Asus toplamıştım ve çok memnundum. Çoğru parçasına 3 yıl garanti veriyor ve garanti servisleri gayet güzel çalışıyor.

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,522
İsim
Ümit Can
testlerlen gel bana böyle kimse inanmaz sana
Aynı GPU'nun testlerindeki fps değerleri aynı olur.
Asus da Giga da aynı FPS'i verir. Aradaki fark soğutma farkıdır bu yüzden de modele bakılmalıdır markaya değil.

model yazmamamın sebebi pc yi nerden baksan 3 yıl sonra alırım ancak ondan
Ek olarak 3 sene sonra alacaksan, konuyu 3 sene sonra açmanı öneririm. Şuanda ne desek boş nedeni de o zamana ne GPU'lar ne markalar çıkar bilemeyiz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Gizemli
Aynı GPU'nun testlerindeki fps değerleri aynı olur.
Asus da Giga da aynı FPS'i verir. Aradaki fark soğutma farkıdır bu yüzden de modele bakılmalıdır markaya değil.

Ek olarak 3 sene sonra alacaksan, konuyu 3 sene sonra açmanı öneririm. Şuanda ne desek boş nedeni de o zamana ne GPU'lar ne markalar çıkar bilemeyiz.
haklısın abicim ben bir yandan bilgi edinmek için soruyorum

Top Bottom