Bu böyle tabii ki.Allah'a inandım cennet garanti diye bir şey yok.Yada Allaha inanan bir kişininde Cennete gidiceğini sanmıyorum direkt .
Beklentim yok zaten, Kuran’ın doğru olmadığına neredeyse eminim. Ayrıca cübbeli ile cennete gitmektense bilim insanları, prnstarlar ile cehenneme gitmek isterim .İbrahim suresi 18. ayet türkçe çevrilmişine tefsirine bakarsan anlayabilirsin bence
Mesaj otomatik birleştirildi:
Seni yaratan kişiyi inkar ediyorsun sana cennetini sunacağını bekleyemezsin ki hiçbir şeyden haberin olmasa denizin ortasında bir ada da yaşasan neyse etrafında bir çok insan var internet var birikim var öğrenmemek senin ayıp ın oluyor.
Söylemedim.Ateis olduğunu ailene söylediğinde ne tepki verdiler?
Ne zamandır ateistsin?Söylemedim.
Kendime ateistim dediğim zamandan 1 yıl geçmiştir ama uzun süre dinleri, din tarihlerini vs. araştırdım. Araştırdığım dönemde müslümandım ama yavaş yavaş dinden uzaklaşıyordum en sonunda tam olarak koptum.Ne zamandır ateistsin?
Orucu nasıl yapıyorsun peki?Kendime ateistim dediğim zamandan 1 yıl geçmiştir ama uzun süre dinleri, din tarihlerini vs. araştırdım. Araştırdığım dönemde müslümandım ama yavaş yavaş dinden uzaklaşıyordum en sonunda tam olarak koptum.
Peki sence neden doğru değil. Neden hiçbir yaratan a inanmıyorsun bütün evren rastgele mi oldu senin hayatta kalman için gerekli olan besinler rastgele mi ortaya çıktıBeklentim yok zaten, Kuran’ın doğru olmadığına neredeyse eminim. Ayrıca cübbeli ile cennete gitmektense bilim insanları, prnstarlar ile cehenneme gitmek isterim .
Söylemedim.
Tutmuyorum, ailemin tepkisini soruyorsan bir şey demiyorlar. Önceki ramazanlarda da 3-4 günü tutardım.Orucu nasıl yapıyorsun peki?
Hiç bir şey rastgele olmaz, hepsinin bir sebebi olur. Hayatta kalmam için gereken en baş besin sudur öyle değil mi? Suyun nasıl oluştuğuna dair bir sürü farklı teori var, araştırabilirsin.Peki sence neden doğru değil. Neden hiçbir yaratan a inanmıyorsun bütün evren rastgele mi oldu senin hayatta kalman için gerekli olan besinler rastgele mi ortaya çıktı
Hocam bunda size pek de hak verdiğim söylenemez çünkü ramazanda insanların hücreleri yenilenir her 28 günde olduğu gibi birnevi vücudunun dahansağlıklı olması için reset atıyormuşuz gibi ya da namazın camide kılınması niye daha fazla sevap çünkü insanların fiziksel sağlıkları yanında psikolojik sağlıklarıda bi hayli önemlidir camiye giden kişi insanlarla dertleşme fırsatı bulur benceTutmuyorum, ailemin tepkisini soruyorsan bir şey demiyorlar. Önceki ramazanlarda da 3-4 günü tutardım.
Camiye giden kişi 60+ dayıdan başka çok az şey bulur.Hocam bunda size pek de hak verdiğim söylenemez çünkü ramazanda insanların hücreleri yenilenir her 28 günde olduğu gibi birnevi vücudunun dahansağlıklı olması için reset atıyormuşuz gibi ya da namazın camide kılınması niye daha fazla sevap çünkü insanların fiziksel sağlıkları yanında psikolojik sağlıklarıda bi hayli önemlidir camiye giden kişi insanlarla dertleşme fırsatı bulur bence
65 + dayılarla amerika bizi kıskanıyor muhabbeti yapıyorlar geçen kıskanmıyor dedim fe*öcü ilan edildimHocam bunda size pek de hak verdiğim söylenemez çünkü ramazanda insanların hücreleri yenilenir her 28 günde olduğu gibi birnevi vücudunun dahansağlıklı olması için reset atıyormuşuz gibi ya da namazın camide kılınması niye daha fazla sevap çünkü insanların fiziksel sağlıkları yanında psikolojik sağlıklarıda bi hayli önemlidir camiye giden kişi insanlarla dertleşme fırsatı bulur bence
Tamam da eskiden dine daha fazla önem verilirdi eskiden camiye gittiğini düşün bir deCamiye giden kişi 60+ dayıdan başka çok az şey bulur.
Sağlık açısından söylüyorsan senin de tuttuğun oruç sağlıklı değilki? Orucun sağlıklı olanı su içilerek yapılandır.Hocam bunda size pek de hak verdiğim söylenemez çünkü ramazanda insanların hücreleri yenilenir her 28 günde olduğu gibi birnevi vücudunun dahansağlıklı olması için reset atıyormuşuz gibi ya da namazın camide kılınması niye daha fazla sevap çünkü insanların fiziksel sağlıkları yanında psikolojik sağlıklarıda bi hayli önemlidir camiye giden kişi insanlarla dertleşme fırsatı bulur bence