Neler Yeni

Ateistim soruları alayım

Glioma

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,516
İsim
Nurullah Mutlu
Ateis olduğunu ailene söylediğinde ne tepki verdiler?

Dahası  
Reaksiyon skoru
339
İsim
Mehmet Topal
İbrahim suresi 18. ayet türkçe çevrilmişine tefsirine bakarsan anlayabilirsin bence
Mesaj otomatik birleştirildi:

Seni yaratan kişiyi inkar ediyorsun sana cennetini sunacağını bekleyemezsin ki hiçbir şeyden haberin olmasa denizin ortasında bir ada da yaşasan neyse etrafında bir çok insan var internet var birikim var öğrenmemek senin ayıp ın oluyor.
Beklentim yok zaten, Kuran’ın doğru olmadığına neredeyse eminim. Ayrıca cübbeli ile cennete gitmektense bilim insanları, prnstarlar :D ile cehenneme gitmek isterim :D.
Ateis olduğunu ailene söylediğinde ne tepki verdiler?
Söylemedim.

Glioma

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,516
İsim
Nurullah Mutlu
Dahası  
Reaksiyon skoru
339
İsim
Mehmet Topal
Ne zamandır ateistsin?
Kendime ateistim dediğim zamandan 1 yıl geçmiştir ama uzun süre dinleri, din tarihlerini vs. araştırdım. Araştırdığım dönemde müslümandım ama yavaş yavaş dinden uzaklaşıyordum en sonunda tam olarak koptum.

Glioma

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,516
İsim
Nurullah Mutlu
Kendime ateistim dediğim zamandan 1 yıl geçmiştir ama uzun süre dinleri, din tarihlerini vs. araştırdım. Araştırdığım dönemde müslümandım ama yavaş yavaş dinden uzaklaşıyordum en sonunda tam olarak koptum.
Orucu nasıl yapıyorsun peki?

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Beklentim yok zaten, Kuran’ın doğru olmadığına neredeyse eminim. Ayrıca cübbeli ile cennete gitmektense bilim insanları, prnstarlar :D ile cehenneme gitmek isterim :D.

Söylemedim.
Peki sence neden doğru değil. Neden hiçbir yaratan a inanmıyorsun bütün evren rastgele mi oldu senin hayatta kalman için gerekli olan besinler rastgele mi ortaya çıktı

Dahası  
Reaksiyon skoru
339
İsim
Mehmet Topal
Orucu nasıl yapıyorsun peki?
Tutmuyorum, ailemin tepkisini soruyorsan bir şey demiyorlar. Önceki ramazanlarda da 3-4 günü tutardım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Peki sence neden doğru değil. Neden hiçbir yaratan a inanmıyorsun bütün evren rastgele mi oldu senin hayatta kalman için gerekli olan besinler rastgele mi ortaya çıktı
Hiç bir şey rastgele olmaz, hepsinin bir sebebi olur. Hayatta kalmam için gereken en baş besin sudur öyle değil mi? Suyun nasıl oluştuğuna dair bir sürü farklı teori var, araştırabilirsin.

amdsaolsun

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,930
İsim
Efe GÖKKURT
İlgilendiği Kategoriler
BIOS, yazılım ve kapanma sorunları
Instagram
gokkurtefe
Tutmuyorum, ailemin tepkisini soruyorsan bir şey demiyorlar. Önceki ramazanlarda da 3-4 günü tutardım.
Hocam bunda size pek de hak verdiğim söylenemez çünkü ramazanda insanların hücreleri yenilenir her 28 günde olduğu gibi birnevi vücudunun dahansağlıklı olması için reset atıyormuşuz gibi ya da namazın camide kılınması niye daha fazla sevap çünkü insanların fiziksel sağlıkları yanında psikolojik sağlıklarıda bi hayli önemlidir camiye giden kişi insanlarla dertleşme fırsatı bulur bence

Glioma

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,516
İsim
Nurullah Mutlu
Hocam bunda size pek de hak verdiğim söylenemez çünkü ramazanda insanların hücreleri yenilenir her 28 günde olduğu gibi birnevi vücudunun dahansağlıklı olması için reset atıyormuşuz gibi ya da namazın camide kılınması niye daha fazla sevap çünkü insanların fiziksel sağlıkları yanında psikolojik sağlıklarıda bi hayli önemlidir camiye giden kişi insanlarla dertleşme fırsatı bulur bence
Camiye giden kişi 60+ dayıdan başka çok az şey bulur.

Rx6900xt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Ege
65 + dayılarla amerika bizi kıskanıyor muhabbeti yapıyorlar geçen kıskanmıyor dedim fe*öcü ilan edildim

amdsaolsun

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,930
İsim
Efe GÖKKURT
İlgilendiği Kategoriler
BIOS, yazılım ve kapanma sorunları
Instagram
gokkurtefe
Dahası  
Reaksiyon skoru
339
İsim
Mehmet Topal
Sağlık açısından söylüyorsan senin de tuttuğun oruç sağlıklı değilki? Orucun sağlıklı olanı su içilerek yapılandır.
2.olarak da iftarda aşırı yenmemelidir.
Ve sanırım oruç sağlıklı olduğu için değil iradeni sınamak için var, Kuran’da veya bir ayette vardı ama şu an hatırlayamadım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,100
Üyeler
163,946
Son üye
barmaley02
Top Bottom