sattım gitti hadi cs hilesi alalım şimdi%100 yazan şeye bas sonra sat’a bas
Sat kısmından 100%'e bas sonra sat de TL olarak spot cüzdanına geçer ordan da çekme işlemlerinden TL yi seçip banka kartına çekebilirsin.
ne zaman satılacak pekiHenüz satılmamış sanırım emirlerde duruyo galiba orda satış yaparkenki fiyata gelince satar sonra TL den çek diyip iban giriceksin.
bilmiom %100'e bastım RVN SAT dedim gittiRVN coin sayfasına gir orda altta emirlerde gözükür hangi fiyatta satılacağı İstiyosan piyasa emine basıp hemen satabilirsin. Belki satılmışta olabilir şuanki fiyatına yakın fiyat girdiysen
yapma bence ya hile kötü bişi kolsuzlar açarsattım gitti hadi cs hilesi alalım şimdi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
buradan "çekme" tuşuna basacam dimi TRY yazan kısımdaki
ben kolsuzum ztnyapma bence ya hile kötü bişi kolsuzlar açar
RVN nin sayfasına gir altta emirler vardır satılmadıysa sağda iptal yazar bas ona sonra üstten yine sat kısmından önce piyasayı seç sonra 100%e bas sat de hemen satar öyle tabi hemen satmak istiyosan yap.bilmiom %100'e bastım RVN SAT dedim gitti![]()
tmben kolsuzum ztn
Ama cidden kolsuzum nova 1 im maçta anca 5-10 kill alıyom
bulamıyom hocamRVN nin sayfasına gir altta emirler vardır satılmadıysa sağda iptal yazar bas ona sonra üstten yine sat kısmından önce piyasayı seç sonra 100%e bas sat de hemen satar öyle tabi hemen satmak istiyosan yap.
şu sayfanın en alt kısmında olurAlıntıyı görüntüle
bu ayarları ellememe gerek varmı
RVN nin sayfasına gir altta emirler vardır satılmadıysa sağda iptal yazar bas ona sonra üstten yine sat kısmından önce piyasayı seç sonra 100%e bas sat de hemen satar öyle tabi hemen satmak istiyosan yap.