Neler Yeni

Yardım Casper'dan Dava Yedim

The Semih

80+ Gold
Benim değil başka kişilerin ben 1 tane aldım. Diğer sslerde farklı farklı kişilere ait.
Ozaman hepsine dava açmışlardır. THH seni haklı bulduysa korkma boşver.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kürşat kütükçü ekran kartı konusunda hakkını aradı ve kazandı istersen kendisi yazsın. @Kürşat K.T.K

phopshen

80+ Bronze
Eğer yanlış fiyattan bu şekilde işlem sağlanmışsa firmanın yanındayım. Hiç öyle piyasa fiyatının %60 altında ürün almaya çalışarak uyanıklık yapmaya çalışmayın. Firma çok güzel itiraz ederek karşı dava açmış. Tüketici Hakem heyetine gelen taleplerin çoğunu müşteri odaklı onaylamalarından burama kadar gelmişti zaten.
senin almak istediğin bir ürün aynı oranlarda indirime girdiğinde bunun gibi olumsuz durumlar yaşayınca tutuşursun. araştırmış araştırmış daha ucuzunu bulup almış ama sonuçlar bu şekilde gelişmiş, üstüne güvenilir bir site. 30kya almak varken neden 100kya alsın ki? dava açmayı bildiği kadar yanlış fiyatı da girmemeli. yanlış fiyat olsa olsa 100000 liralık bir ürünse 10000 liralık olabilir. gidip 100k yazacağına 30k da yazmaz. o kadar da asalak olmadıklarını düşünüyorum casper şirketinin. ve THH'nin asıl görevi mağdur olan müşteriyi korumak, hakkını aramasına yardımcı olmak. ayda milyonlarca kazanan şirketleri savunmak değil. anladığını varsayıyorum..
Mesaj otomatik birleştirildi:

şu platformda yardımcı olmayacaksanız gevezelik yapmanıza gerek yok. konu sahibi yardım istiyor nasıl daha iyi doldurabilirim diye nasıl bu yükten kurtulurum diye. sen gelip casper haklı thhnin kararları çok saçma falan fıstık. "burama geldi" demen de ayrı şey :ROFLMAO:

Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Erdem
Youtubeye video çekecektimde caspe bu seferde itibarsızlaştırmakdan dava açmasınlar :D
Çok bilgim yok yanlış bilgi vermek gibi olmasın. Yaşadığın problemini anlatcaksın
Sadece hedef gösterir seniz tabi dava açabilirler

swxlvr

80+
Firmanın gözünden bakınca çok rezil olay, umarım kazanırsın.

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
624
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
Kendi hatalarını nasıl sizin hatanız gibi göstermeye çalışıyorlar ya 😂 rezillik.

swxlvr

80+
Kendi hatalarını nasıl sizin hatanız gibi göstermeye çalışıyorlar ya 😂 rezillik.
Türk ticaretinden o beklenir de, olayı kamuoyuna taşıyabilirse böyle bir firma için büyük itibar kaybı.

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
624
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
Türk ticaretinden o beklenir de, olayı kamuoyuna taşıyabilirse böyle bir firma için büyük itibar kaybı.
Hayalet daha ne kadar itibar kaybedecek forumlarda öneren yok anca bilmeyenler alıyor, Zaten onlarda bu haber kamuoyuna ulaşsa bile alır 😂 canavarla ikisi baya göz boyamayı seviyolar

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,574
İsim
Deniz Bey
Bi arkadaş bilerek yapıyorlar parayı toplayıp faize yatırıyor vs demiş iyi de sen ürün alınca teslim edilmeden önce firmanın hesabına mı geçiyor direkt, ürün teslim edilince aracı olan Trendyol vs öyle göndermiyor mu satıcının parasını?

baymit2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
ümit uras
Eğer yanlış fiyattan bu şekilde işlem sağlanmışsa firmanın yanındayım. Hiç öyle piyasa fiyatının %60 altında ürün almaya çalışarak uyanıklık yapmaya çalışmayın. Firma çok güzel itiraz ederek karşı dava açmış. Tüketici Hakem heyetine gelen taleplerin çoğunu müşteri odaklı onaylamalarından burama kadar gelmişti zaten. 10 20 kişiye 30k zararla sattıkları ürün koymaz bile bunlara arkadaşlar. Bize göre astronomik kazançlar sağlıyorlar.

Ps4cü35

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
207
İsim
Yasar Dalgan
Merhaba arkadaşlar Trendyol üzerinden Casper'den 36bin civarına Casper laptop aldım normal fiyatı 95bin TL imiş. Kendi sitelerinde trendyoldada normalde 105binmiş, neyse THH'ye başvurdum THH beni haklı buldu. THH inceleme olarak rafta, vitrinde bulunan bir ürünü fiyatı ne olursa olsun göndermek zorunda maddesi gerekçe göstererek beni haklı buldu. Bundan birkaç gün sonra Casper bana %66 indirimle bu ürünü aldığım için kötü niyetli olduğumu belirterek dava açtı.

THH kararının iptalini ve masraflari benim ödemem için tüketici mahkemesine talep iletmişler.

Mahkemeden bana gelen belgede savunma dilekçesi yazmam gerektiği söylenmiş.

Gelelim benim savunmama.

1. Trendyol hakkında şikayervar sitesinde 1000LERCe ürününün kendine ulaşmadığına kendilerinden habersiz iptal edildiğine dair şikayet dolu. https://www.sikayetvar.com/trendyol

2. husus olarak %66 indirimle ürün satın almamın kötü niyetli olduğumu belirtmişler.

Buna göre: Öncelikle benim tüm bilgisayarların tüm modellerinin fiyatını bilme şansım yok.

Bir tüketici olarak görür beğenir ve alırsım daha sonrasında bu 110k mış bu 35k mış bilemem.

3. olarak.

İnternette Trendyol Hepsiburada vs herganbi siteden %99 indirimli ürünler dahi alıp teslim edilen siparişler var.

Sizlerden talebim aynı durumu yaşayan bana tavsiye verebilecek bu işlerden anlayan bu davayı kazanmam için hakkında bilgisi olanlardan tavsiye almak.

(Dava dosyalarını özetledim harici olarak birkaç eski davalaarını eklemişler ve bu ticaretin akla mantığa aykırı olduğunu belirtmişler.)
Casper kocaman şirket aradaki 60-70k para için davayla mı uğraşıyor aga? Çok boş ya :d sal gitsin derdim ben şahsen Casper olsam

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,282
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Valla hem davayı kazanırsın hem de laptop' u alırsın bence.

Bu konu sayesinde Kızılay dan sonra boykot listeme Casper' ı da eklemiş oldum. Dolabımdaki eski notebook' u da imha edeyim direkt.
Haklı müşteriye dava açacak kadar küçük bir şirketten alışveriş yapılmaz.

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Casper bu kadar boş işlerle uğraştığı zamanı bilgisayar geliştirmeye harcasın. Tercih edilmeyen marka.

Top Bottom